18. prosince 2015 • 11:49

Ronaldo otevře vlastní síť hotelů CR7, na starosti si vezme postele

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo otevře síť čtyř hotelů pod svou obchodní značkou "CR7". Hosté se od příštího roku budou moci ubytovat v rodišti třicetiletého útočníka Funchalu, Lisabonu, Madridu i New Yorku.



„Těším se na nový vzrušující projekt, i když je to úplně jiný svět. Mým světem je hraní fotbalu, ale všichni víme, že to nebude napořád. Myslím na budoucnost sebe, mého syna a rodiny,“ řekl na tiskové konferenci Ronaldo.

Do projektu ve spolupráci s největší portugalskou hoteliérskou společností Pestana Group investuje 37 milionů eur (asi miliardu korun) a prý už má předem určenou roli. „Postarám se o postele,“ žertoval trojnásobný držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa.

Zvolené lokality hrají zásadní roli v Ronaldově životě a kariéře. Hotel v rodném Funchalu na Madeiře má být jako první otevřen v létě 2016, následovat ho bude Lisabon, kde za místní Sporting odstartoval kariéru. V Madridu zase kapitán portugalské reprezentace září v dresu Realu a za New York by prý jednou mohl hrát zámořskou soutěž MLS.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud