18. prosince 2015 • 12:28

Mourinho do Realu? Bylo to dobré období, ale teď ne, řekl prezident

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez vyloučil, že by se na lavičku "Bílého baletu" v současnosti mohl vrátit trenér José Mourinho, který byl ve čtvrtek odvolán od fotbalistů Chelsea. Pérez prý plně důvěřuje současnému kouči Realu Rafaelu Benítezovi.



"Nikdo nezná budoucnost, ale teď Mourinho do Madridu nepůjde," řekl Pérez v rozhovoru se španělskou rozhlasovou stanicí Cadena SER.

Portugalský trenér v letech 2010 až 2013 s Realem vyhrál španělskou ligu a domácí pohár, ale na kýžený triumf v Lize mistrů nedosáhl. "Mám na Mourinha dobré vzpomínky. Nebylo to pro nás špatné období, s ním na lavičce jsme se vrátili tam, kam patříme," uvedl Pérez.

Znovu se ale postavil za kritizovaného Beníteze, jemuž se od letního příchodu do španělského velkoklubu moc nedaří a jeho pozice visela na vlásku po listopadovém domácím debaklu 0:4 od úhlavního rivala Barcelony. Bývalý kouč Valencie, Liverpoolu či Neapole má také údajně špatné vztahy s hvězdami týmu v čele s Cristianem Ronaldem.

"Benítez není problém, on je řešením," prohlásil Pérez. "Není pravda, že s ním hráči nevycházejí. Mluvil jsem s nimi a není tam nikdo, kdo si přeje jeho odvolání," dodal osmašedesátiletý funkcionář.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud