21. prosince 2015 • 19:00

Benítez řešil další problém! Real prohrával a Isco bavil lavičku

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že jsou vztahy v Realu mezi koučem Rafaelem Benítezem a hráči v pořádku? Tvrzení, které vedení královského klubu neustále omílá dokola, utrpělo další ránu. Když Real v neděli nečekaně prohrával doma s Vallecanem 1:2, záložník Isco se na střídačce smál na celé kolo. To se pochopitelně vůbec nelíbilo Benítezovi a svému svěřenci to spočítal na konci utkání.



Úvod nedělního zápasu měl divoký průběh. Domácí sice vedli už ve třetí minutě po brance obránce Danila, ale Vallecano v rozmezí dvou minut (10. a 12.) otočilo stav zápasu ve svůj prospěch.

Zatímco hráčům Realu na hřišti nebylo moc do smíchu, televizní kamery odhalily záložníka Isca, jak už od začátku zápasu vtipkuje na střídačce. Toho si také všiml trenér Benítez, který ihned na to šeptal asistentovi, že svého svěřence potrestá.

VIDEO: Podívejte se na celou událost na lavičce Realu

Když pak Real otočil zápas a hvězdní hráči si užívali demolice Vallecana, Isco se do hry nedostal. Místo něho šli na hřiště mladík Mateo Kovačič a Lucas Vasquez. V 74. minutě kdy domácí vedli už 8:2, poslal Benítez na hřiště radši obránce Arbelou.

Pro 23letého Isca to není první velký incident, kterým coby náhradník na sebe upozornil. Před týdnem při porážce na půdě Villarrealu (0:1), se na střídačce smál spoluhráči Tonimu Kroosovi, že je pouze mezi náhradníky a nehraje. Mizerný výkon Realu ho zřejmě tolik netrápil.

Tehdy se však španělský záložník na hřiště ještě dostal, v domácím zápase mu to už trenér Benítez spočítal a ukázal mu, že podobné výlevy nehodlá trpět.

Garet Bale se raduje z gólu se spoluhráčem Toni Kroosem
Garet Bale se raduje z gólu se spoluhráčem Toni Kroosem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud