23. prosince 2015 • 20:57

Beníteze asi srazí hráči! Hvězdy chtějí změnu, Real zvažuje Mourinha

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výhra 10:2 a klidné Vánoce? Toho se trenér Realu Madrid Rafael Benítez nedočká. Přestože jeho tým v posledním zápase před svátky zničil Rayo Vallecano, musí se bát o své místo. Od začátku angažmá si totiž španělský kouč nesedl s hráči a ti nyní požadují jeho odchod. Prezident Realu Florentino Pérez by navíc mohl využít vyhazovu Josého Mourinha z Chelsea.



Rafael Benítez je v Realu Madrid pod velkým tlakem od prvního dne ve funkci. Fanoušci si totiž příchod španělského kouče příliš nepřáli, hráči zase požadovali setrvání předchozího trenéra Carla Ancelottiho.

Od prvních dnů pak bylo vidět, že kabina Realu za Benítezem stát nebude. Neustále se objevovaly další a další problémy, konflikt s neoblíbeným koučem měli mimo jiné Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, James Rodríguez či naposledy Isco.

A právě hvězdy „Bílého baletu“ podle zdroje španělského rádia Cadena SER usilují o Benítezův konec. Situace dokonce zašla tak daleko, že mnozí z hráčů Realu hrozí odchodem.

Trenérovi navíc nepomohly ani výkony a výsledky, nad vším ční potupný debakl 0:4 od Barcelony. Přesto zatím měl důvěru prezidenta Realu Florentina Péreze. „Benítez je profesionálem, kterého jsme pro náš projekt vybrali a kterému věříme,“ řekl.

Jenže v tuto chvíli je situace nejspíš už skutečně neúnosná. Realu se navíc nabídla zajímavá příležitost přivést zpět Josého Mourinha, který za svého času udělal v Realu konečně pořádek. Jenže, i tohle má háček. A ne jeden.

I Mourinho si v posledních měsících svého angažmá v Realu poštval hráče proti sobě, především pak současného kapitána Sergia Ramose. Navíc si Portugalce příliš nepřejí ani fanoušci, což dokázala nedávná anketa deníku Marca. Z více než 45 tisiců hlasujících se hned 52% vymezilo důrazně proti Mourinhově příchodu.

Reálná každopádně zůstává varianta se Zinedinem Zidanem, který momentálně vede v Realu druhý tým. Respektovaná legenda je velkým oblíbencem fanoušků i vedení. Pokud Benítez skutečně skončí, právě Francouz bude favoritem na jeho post.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud