3. ledna 2016 • 22:29

Divoký šlágr! Sudí odmítl Realu dvě penalty, pak trestal drsný skluz

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utkání 18. kola měl Real slušně rozjeté. Po parádní akci tria BBC (Bale, Benzema a Cristiano Ronaldo) vedl na hřišti Valencie už v 16. minutě 1:0. Jenže do konce poločasu o vedení přišel. Zatímco po zákrocích na Garetha Balea či Ronalda sudí penaltu nenařídil, po zákroku Pepeho ano a Valencie srovnala. Navíc museli hosté z Madridu dohrávat zápas o deseti. Po drsném skluzu byl vyloučen chorvatský záložník Mateo Kovačič.



Na začátku zápasu viděli diváci pohlednou akci. Benzema si narazil s Baleem, Ronaldo mu připravil finální přihrávku a francouzský útočník otevřel skóre zápasu. Vše hrálo do karet Realu.

V první minutě nastavení byl v pokutovém území atakován Gareth Bale, ale sudí odmítl nařídit pokutový kop a nechal pokračovat hru dál. Takřka z protiútoku udeřila Valencie. Obránce Realu Pepe strhl na zem domácího Gomese a rozhodčí už neváhal. Z penalty vyrovnal Parejo.

VIDEO: Podívejte se na sestřih utkání Valencie a Realu

V 68. minutě byl ve vápně popostrčen Ronaldo, který tak nemohl zasáhnout do souboje o míč s brankářem a spadl na zem. I přes menší přihrání pádu, mohl sudí nařídit pokutový kop. Real ale dostal opět košem a hrálo se dál. Valencia se dostala do nadějného brejku, který však utnul drsným skluzem záložník Mateo Kovačič. Sudí ani chvíli neváhal a 21letému Chorvatovi ukázal rovnou červenou kartu.

Vedení na stranu madridského celku vrátil v 82. minutě přece jenom velšský záložník Gareth Bale, který zužitkoval přesný centr Toniho Kroose ze standardní situace. Real ale o minutu později opařil domácí útočník Paco Alcácer, který bleskurychle vyrovnal.

Real tak na půdě Valencie pouze remizoval 2:2 a přišel o možnost bodově se dotáhnout na druhou Barcelonu, která má v tabulce náskok dvou bodů a jedno utkání k dobru. Na první Atlético ztrácí svěřenci Rafaela Beníteze čtyři body.

Karim Benzema se postaral o úvodní branku utkání
Karim Benzema se postaral o úvodní branku utkání

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud