14. ledna 2016 • 21:29

Klopp chtěl Ödegaarda do Liverpoolu. Není na prodej, vzkázal Real

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Realu Madrid přišel jako čerstvě šestnáctiletý supertalent za obrovské pozornosti. Norský fotbalista Martin Ödegaard španělský velkoklub upřednostnil před mnoha kluby z Premier League i Bayernem Mnichov. Jenže po velkém haló je najednou už několik měsíců ticho. Proto se spekuluje o Ödegaardově odchodu.



Ztratil snad Real v Ödegaarda důvěru? Ani náhodou. Madridský klub si mladé hvězdičky nadále hodně váží a považuje ho za budoucnost klubu.

V sedmnácti letech je ale pro norského talenta ještě brzo, aby patřil do sestavy prvního týmu Realu. Vedení klubu zároveň nechce, aby pouze vysedával na lavičce. A protože v létě zamítlo i možné hostování, hraje Ödegaard třetí ligu za béčko.

Je ovšem jasné, že tento stav nepůjde udržet dlouhodobě. Ambiciózní mladík bude postupně chtít víc a pokud z něj má být skutečně budoucí držitel Zlatého míče, musí se brzy začít prosazovat v první lize.

V nabitém kádru Realu to bude mít každopádně hodně těžké. Proto si na Ödegaarda dělal zálusk trenér Liverpoolu Jürgen Klopp, který je skvělou prací s mladými hráči proslulý. Jenže v tomto případě narazil.

Real ovšem Ödegaardův možný odchod okamžitě zamítl. „Není na prodej,“ vzkázal Liverpoolu a všem ostatním zájemcům. Podle informací španělského deníku Marca je s jeho vývojem spokojený.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud