3. února 2016 • 23:37

Čtyřikrát Suárez, třikrát Messi! Barcelona zničila v poháru Valencii 7:0

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Barcelony rozdrtili v úvodním semifinále Španělského poháru Valencii 7:0 a před venkovní odvetou si prakticky zajistili postup do finále. Čtyřmi góly se na výhře podílel Luis Suárez, hattrick zaznamenal Lionel Messi.



Barcelona vstoupila do utkání ve velkém stylu a ve dvanácté minutě vedla po dvou Suárezových gólech 2:0. Katalánský celek díky tomu dosáhl mety 100 branek v sezoně a ve střeleckém představení pokračoval i v dalším průběhu.

Následně si 34. hattrick v dresu Barcelony a čtvrtý proti Valencii připsal Messi, mezitím ještě Neymar neproměnil penaltu. Hosté hráli na Nou Campu celý druhý poločas o deseti a Suárez jim ještě v závěru vstřelil další dvě branky.

"Předvedli jsme jeden z nejkomplexnějších výkonů sezony, byla to skvělá týmová práce," pochvaloval si Suárez. Uruguayský kanonýr nastřílel v posledních pěti zápasech devět branek.

Barcelona si připsala deváté vítězství po sobě a ve všech soutěžích neprohrála už 27 utkání. K vyrovnání rekordu chybí katalánskému velkoklubu už jen jeden duel bez porážky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud