7. března 2016 • 13:30

Barcelona má tajný plán! Messi v roce 2022 otevře nový stadion

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatím je to hudba budoucnosti, ale pořádně zajímavá. A co je nejdůležitější, fotbalová Barcelona už ji řeší. Katalánský klub si totiž vymyslel velký plán. Podle tamního deníku El Mundo Deportivo chystá novou smlouvu pro Lionela Messiho. Argentinská hvězda by tak mohla v milovaném klubu ukončit kariéru. A tím to nekončí.



Barcelona válí na hřišti a naplno pracuje i její vedení. To se totiž v následujících týdnech a měsících chystá prodloužit smlouvy hned několika hráčům.

Přednost má Brazilec Neymar, který byl často spojovaný s přestupem, velký zájem měl a nejspíš stále má Manchester United. Jeho odchod ale Barcelona nehodlá dopustit. Proto mu výrazně přilepší.

Odměny za stabilní výkony se dočká také Sergio Busquets, jehož jméno se zase spojovalo s Manchesterem City a jeho od léta novým trenérem Pepem Guardiolou. Do budoucna klub počítá také s prodloužením smluv Luise Suáreze a Ivana Rakitiče.

Plán Messi

Přestože aktuálně Barcelona jedná hlavně o novém kontraktu pro Neymara, řeší už i smlouvu pro svou největší hvězdu. I přes značné dluhy si totiž Katalánci chtějí pojistit Lionela Messiho. Tvář týmu a jednoho z nejlepších hráčů všech dob.

Barcelona nabídne Messimu podle deníku El Mundo Deportivo kontrakt s vylepšenými podmínkami až do roku 2022. Tou dobou bude argentinskému mágovi 35 let. Ve španělském klubu ale nepochybují o tom, že bude stále patřit mezi nejlepší.

Tajný plán Barcelony navíc počítá s tím, že by měl být Messi tváří nového stadionu, konkrétně zrekonstruovaného a výrazně zmodernizovaného aktuálního stánku Camp Nou. Ten by se totiž mohl otevřít právě v roce 2022.

Ideální scénář? Barcelona hraje poprvé na novém stadionu a Lionel Messi vede svůj tým s kapitánskou páskou. Současnému kapitánovi Andrési Iniestovi je totiž už 32 let, Messi by po něm tedy mohl v následujících letech pásku převzít.

Plán je to velmi ambiciózní, ale je vůbec u současné Barcelony a Lionela Messiho něco nemožného?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud