7. března 2016 • 17:50

Bale vyzkoušel novinku. Proč hrál s dírami ve štulpnách?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na první pohled se mohlo zdát, že kustodi Realu Madrid pořádně odflákli svou práci. Hvězdný fotbalista Gareth Bale vyběhl na hřiště při zápase se Celtou Vigo s děravými štulpnami. Jenže nešlo o „fušeřinu“, nýbrž o úmysl. Velšský rychlík se tím snaží předcházet dalšímu zranění.



Gareth Bale má v této sezoně velkou smůlu na zranění. Ostatně, málokdy na tom byl jinak. Na jednu oblast každopádně trpí až neobvykle hodně. Často ho totiž ze hry minimálně na pár týdnů vyřadí problémy s lýtkem.

Stejně tak tomu bylo i naposledy. Proto, když se Bale konečně vrátil v sobotu do hry, připravil si speciální ochranu. Na obou štulpnách měl vzadu díru. To proto, aby uvolnil na svá lýtka tlak.

Podle expertů navíc může Baleovi tato novinka pomoci i psychologicky, na hřišti se může cítit lehčí. Díry ve štulpnách totiž nejen uvolní tlak a napnutí, ale zároveň jimi může příjemně profukovat.

Minimálně první pokus dopadl dobře. Bale po svém návratu vstřelil krásný gól a pomohl tak Realu k jasné výhře 7:1.

VIDEO | Baleův gól proti Celtě Vigo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud