27. března 2016 • 04:58

Chystá se MEGAvýměna? Barcelona chce Özila, musí přechytračit Real

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočná hra Barcelony i v letošní sezoně válcuje jednoho soupeře za druhým. Hvězdné trio Messi, Suárez, Neymar je k nezastavení, přesto katalánský klub už údajně střádá plány, jak být v příští sezoně ještě silnější. A vedení si podle spekulací vyhlédlo opravdovou star! Anglická média přišla se zprávou, že katalánský klub chce plejmejkra Arsenalu Mesuta Özila.



Zájem posledního vítěze Ligy mistrů o Özila není nelogický. Středopolař v dresu londýnského klubu v průběhu letošní sezony podává výborné výkony a ještě do nedávna táhl Arsenal za titulem. Sice v posledních kolech tým z Londýna ztratil dech, ale sedmadvacetiletý záložník si v Premier League připisuje jednu gólovou asistenci za druhou.

Ale už na začátku případného jednání má koupě německé hvězdy jeden velký háček. Pokud ho Arsenal bude chtít prodat, podle klauzule smlouvy ho musí za cenu obdržené nabídky nejdříve nabídnout Realu Madrid, ze kterého do Londýna za 46 milionu eur přišel v létě 2013.

A právě největší rival madridského klubu chce na tuto klauzuli vyzrát. Podle anglického deníku Mirror by Barcelona výměnou za německého středopolaře nabídla „Gunners“ až tři hráče. A ne jen ledajaké hráče. Mluví se totiž o reprezentantovi Turecka Ardanu Turanovi a mladíčcích Sandrovi a Munirovi El Haddadim, kterým se předpovídá velká budoucnost.

Na to by manažer Arséne Wenger mohl slyšet, navíc takovou nabídku by Real jen těžko dorovnával. Skvělá útočná formace Barcelony by tak mohla dostat další hvězdnou posilu.

2638007:gallery:true:true

Fanoušci Arsenalu se smějí

Zpráva v Anglii vyvolala spoustu reakcí. Fanoušci Arsenalu si nepřipouští, že by o největší hvězdu týmu přišli. „Barca Arsenalu prý nabízí tři své hvězdy za Özila. Pokud je to Messi, Suárez a Neymar, měli bychom o tom přemýšlet,“ napsal jeden z fanoušků na svůj Twitter.

S vtipnou výměnou přišel další z příznivců červenobílých. „Barcelona chce Özila? Žádný problém. Nechceme peníze, dejte nám tři trofeje pro vítěze Ligy mistrů,“ narážel na úspěchy katalánského týmu a zároveň i na neúspěchy „Gunners“ v milionářské soutěži.

2620621:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud