19. srpna 2016 • 14:34

Messi na blond, či návrat do Realu. La Liga je zpátky, sestřihy na iSport.cz!

Autor: har
Vstoupit do diskuse
0
  • Začíná španělská liga. Podívejte se na důležité novinky a zajímavostiZačíná španělská liga. Podívejte se na důležité novinky a zajímavostiFOTO: Koláž iSport.cz

    Nejvyšší španělská fotbalová soutěž je zpátky! Co nabízí? Zajímavý a srdceryvný je návrat mladé pušky Álvara Moraty z Juventusu zpátky domů, do Realu. Během léta se řešila změna vizáže argentinské hvězdy Barcelony Lionela Messiho. Obarvení na blond asi nikdo nečekal. To Atlético Madrid mělo jiné starosti. Do svého kádru přivedlo jednoho z nejlepších útočníků minulé sezony Kevina Gameira, který společně s Antoinem Griezmannem vytvoří úderné duo. Největší novinkou pro české fanoušky však je, že mohou sledovat  SESTŘIHY ze všech utkání přímo na webu iSport.cz!

  • Peroxidový Messi

    Lionel Messi změnil svoji vizážFoto Reuters

    Argentinský bůh Barcelony způsobil už během přípravy obrovský poprask. Tentokrát však ne technickými kousky, ale vizáží. Nechal si na hlavě udělat blonďatý přeliv. Navrhl mu to jeho osobní kadeřník a on kývl.

  • Velký návrat

    Álvaro Morata se vrátil do Realu MadridFoto EPA

    Útočník Álvaro Morata opustil před dvěma lety Real Madrid, protože si v obří konkurenci nezahrál. V Juventusu se však vykopal tak, že ve španělském královském klubu vytáhli 30 milionů eur a vykoupili ho zpátky.

  • Nový vítr z Chile

    Jorge Sampaoli nově trénuje SevilluFoto ČTK/AP

    Unai Emery dosáhl se Sevillou na trofejní hattrick v Evropské lize, ale pak neodolal nabídce Paris SG. Sportovní vedení španělského klubu si proto doletělo pro Argentince Jorgeho Sampaoliho, kouče, jenž reprezentaci Chile dotáhl poprvé v historii k vítězství na Copa América.

  • Nečekaný odchod

    Brazilský obránce Dani Alves odešel z Barcelony do JuventusuFoto Profimedia.cz

    Nikdo z barcelonských fanoušků o tom netušil, o to větší pro ně bylo překvapení, když krajní obránce Daniel Alves oznámil, že na Camp Nou, na kterém hrál od roku 2008, končí. Navíc se do Juventusu Turín stěhoval po vypršení smlouvy, tedy zdarma.

  • Francouzští zabijáci spolu

    Střelec Kevin Gameiro zamířil ze Sevilly do AtlétikaFoto ČTK

    Atlético Madrid políčilo v létě na útočníka Kévina Gameira, který pomohl Seville vystřílet tři triumfy v Evropské lize. Na hrotu Simenoneho týmu se sejde s Antoinem Griezmannem. Z těchhle snajprů z Francie jde strach: první dal v minulé sezoně 29 gólů, druhý ještě o tři víc.

  • Utahování kohoutků

    Prezident Realu Florentino PerézFoto EPA

    Španělská vláda nařídila sedmi prvoligovým klubům včetně Realu Madrid a Barcelony vrácení státní podpory. Důvod? Kluby se chovaly jako neziskové organizace a využívaly o 5 % nižší daňové sazby. Výše neoprávněného přilepšení? 135 milionů korun na klub.

  • Barca převezla Real

    André Gomes v dresu BarcelonyFoto Reuters

    Oba největší španělské velkokluby chtěly získat 22letého portugalského mistra Evropy Andrého Gomese. Do poslední chvíle to vypadalo, že v přetahované o záložníka Valencie zvítězí Bílý balet, leč poté nastal zvrat ve prospěch Barcelony.

  • Kadlecův parťák za Nolita

    Pione Sisto se stal novou posilou Celty VigoFoto EPA

    Celtě Vigo prchnul do Manchesteru City kanonýr Nolito. Náplast klub našel v dánském Mydtjyllandu, odkud si vytáhl 21letého křídelního útočníka Piona Sista, ofenzivního parťáka exsparťana Václava Kadlece.

  • Zápis do historie

    Poprvé v dějinách se do La Ligy dostal provinční klub Club Deportivo LeganésFoto Internet

    La Liga vítá poprvé v dějinách provinční klub Derpotivo Leganés. O dva roky dřív přitom bylo mužstvo z ani ne dvousettisícového města ve třetí lize a mohlo se pochlubit jen tím, že tu rok hostoval Samuel Eto'o. Teď na stadion pro 8 tisíc lidí přijedou Messi a Ronaldo.

  • Sestřihy na iSport.cz!

    Od nové sezony uvidíte sestřihy španělské ligy na iSport.czFoto Koláž iSport.cz

    POZOR! Sestřihy ze všech utkání španělské La Ligy sledujte od nové sezony exkluzivně na iSport.cz!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud