26. září 2016 • 11:40

Otrávený Ronaldo! Neradoval se po gólu Benzemy, naštvalo ho střídání

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle není ten Cristiano Ronaldo, na kterého jsou fanoušci Realu Madrid zvyklí. V posledním zápase na půdě Las Palmas byl Portugalec prakticky neviditelný a navíc hodně podrážděný. Když ho trenér Zinedine Zidane střídal, svou frustraci dal jasně najevo. Ta dost možná pramení z toho, že Ronaldo zažívá nejhorší start do sezony za své angažmá v Realu.



Ronaldo v 6. kole La Ligy proti Las Palmas navázal na své nemastné výkony z posledních zápasů. Od svého návratu po zranění, kvůli kterému vynechal celou přípravu, není na hřišti příliš znát. „Ještě není ve 100% kondici,“ přiznal i trenér Zidane.

Portugalec si tak připsal pouze jednu nebezpečnější střelu, jinak byl takřka neviditelný. A navíc působil otráveným a podrážděným dojmem. Když někdo ze spoluhráčů zkazil přihrávku, často rozhazoval rukama, sám toho ale moc nevymyslel.

Vrchol přišel ve druhém poločase. Ronaldo měl za stavu 1:1 velkou šanci, domácí brankář ho vychytal, ale naštěstí pro Real míč do sítě dorazil Karim Benzema. Jenže „CR7“ místo oslav máchl naštvaně rukou, že gól nedal on sám. A zatímco všichni ostatní hráči madridského klubu slavili, on jen na chvíli vyloudil nesmělý úsmev.

Las Palmas - Real Madrid: Benzema řádil. Tři minuty po střídání zajistil hostům vedení 2:1
Video se připravuje ...

V zápětí už ale nemohla být řeč ani o úšklebku. Trenér Zidane se totiž rozhodl Ronalda vystřídat a na to není Portugalec zvyklý. Ze hřiště tak odcházel s nechápavým výrazem a při podání ruky se ani nepodíval francouzské legendě do očí.

Las Palmas - Real Madrid: Zidane vystřídal Ronalda. Otrávené hvězdě se to nelíbilo
Video se připravuje ...

Na lavičce pak podle detailních záběrů sprostě nadával a museli ho uklidňovat. „Vystřídal jsem ho, protože si potřebuje odpočinout před zápasem Ligy mistrů, který hrajeme už v úterý,“ vysvětlil pouze Zidane po zápase.

Nejen kvůli otráveným výrazům je ovšem vidět, že Ronaldo není ve své kůži. V nové sezoně nastoupil do tří ligových zápasů a dal jen jeden gól. To, když mu dal míč před prázdnou branku Gareth Bale. Ve všech předchozích ročnících v Realu přitom Ronaldo sázel branky od začátku sezony.

SESTŘIH La Ligy: Las Palmas - Real Madrid 2:2
Video se připravuje ...

Jak si vedly hvězdy La Ligy? V 6. kole zářil Neymar, Ronaldo byl frustrovaný
Video se připravuje ...

Top góly 6. kola La Ligy: Rossi napodobil Poborského lob
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud