7. listopadu 2016 • 10:35

Messi zářil, ale pak ho vytočil sudí! Hádal se a vzteky zahodil kopačku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

I Lionel Messi umí pořádně vybouchnout. Hvězdný Argentinec to dokázal v neděli večer během ligového utkání v Seville. V tom přitom předvedl skvělý výkon a Barcelona vedla pár minut před koncem 2:1. Jenže pak to přišlo. Soupeř Messimu sundal faulem kopačku, ale žlutou dostal i sám fotbalista katalánského klubu. To Argentince dost naštvalo.



Hvězdu Barcelony fauloval záložník Sevilly N´Zonzi tak, že mu u toho vyzul kopačku. Nebylo o čem, domácí fotbalista dostal po právu žlutou kartu. Lionel Messi vypadal v první chvíli naprosto v klidu.

Sevilla - Barcelona: Messi přišel o kopačku! N´Zonzi ho přišlápl a dostal žlutou
Video se připravuje ...

To se ovšem změnilo po krátké debatě s rozhodčím. Hlavní sudí Jamie Latre totiž chtěl Messiho popohnat, aby se hra příliš nezdržovala. To se Argentinci vůbec nelíbilo a začal si stěžovat. Rozhodčímu neustále ukazoval svou kopačku.

Na to ovšem Latre nebyl zvědavý, Messiho poslal za autovou čáru a na cestu mu přibalil žlutou kartu. Tím útočníka Barcelony už ale vytočil na maximum. Messi tak po cestě naštvaně svou kopačku zahodil a ještě do ní kopl.

Sevilla - Barcelona: Vytočený Messi! Dostal žlutou, vztekal se a zahodil kopačku
Video se připravuje ...

Messiho kouzla

U lavičky se snažil Messiho uklidnit i trenér Barcelony Luis Enrique, další členové realizačního týmu Barcelony mu zase podali zahozenou kopačku. Ostatně právě Argentinec předtím zařídil Barceloně v těžkém utkání vedení.

Katalánský tým byl v prvním poločase jasně horší, místy čelil až drtivému tlaku Sevilly. Jenže domácí proměnili jen jednu z několika šancí a přišel trest. Messi dostal přihrávku od Neymara a parádně zavěsil.

Sevilla - Barcelona: Gól! Lionel Messi vyrovnal po Neymarově nahrávce na 1:1
Video se připravuje ...

Ve druhém poločase pak zase Messi připravil branku pro Luise Suáreze. Kromě toho měl v zápase ještě několik skvělých momentů. „Když se hráč jako Messi soustředí na zápas od první minuty, tak je to pro soupeře velmi těžké," přiznal trenér Sevilly Jorge Sampaoli.

Sevilla - Barcelona: Gól! Messi potáhl brejk a nahrál na gól Luisi Suárezovi
Video se připravuje ...

„Je světová extratřída, a když dostane prostor, tak nemáte moc možností, jak ho zastavit. Když jemu i jeho spoluhráčům dáte jen trochu prostoru, tak vás potrestají," dodal domácí kouč.

„V prvním poločase jsme měli převahu, ale neproměnili jsme šance. Oni mají Messiho, my ne. Je totiž jako z jiné planety. Poprvé se dotkl míče a hned je z toho gól,“ uvedl zase prezident Sevilly Pepe Castro.

SESTŘIH La Ligy: Sevilla - Barcelona 1:2. Zápas plný šancí rozhodl Suárez
Video se připravuje ...

Hvězdný Lionel Messi přišel o kopačku, rozhodčí mu ale dal žlutou
Hvězdný Lionel Messi přišel o kopačku, rozhodčí mu ale dal žlutou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud