18. listopadu 2016 • 10:03

Kritika hvězdy Realu: Chová se jako Ronaldo, koleduje si o facku

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po světovém šampionátu v Brazílii přišel do Realu Madrid jako vzývaná hvězda. O dva roky později se z Jamese Rodrígueze pomalu stává hráč na odpis. Velké kritiky se dočkal i v Kolumbii, kde s kapitánskou páskou polykal výprask 0:3 od Argentiny. "Přátelství s Ronaldem ho ničí," uvedl pro ESPN bývalý kolumbijský reprezentant Faustino Asprilla.



Asprilla byl vynikajícím útočníkem, nejvíc se prosadil v italské Parmě a v Kolumbii je váženou osobností. Jeho slova mířená proti Jamesu Rodríguezovi tedy mají značnou váhu.

"James je mým přítelem, mám ho velice rád. Ale vidím, jak ho ničí přtelství s Cristianem Ronaldem v Realu Madrid," prohlásil po nepovedeném kvalifikačním utkání o mistrovství světa Kolumbie s Argentinou (0:3).

"Když nedostane balon, na hřišti má teď úplně stejná gesta jako Ronaldo. Ten se rozčiluje na každého, když mu nepřihraje. James dělá to samé za Kolumbii," nelíbí se Asprillovi.

Jamesovi to poslední dobou vůbec nejde. V Realu vypadl ze sestavy, v lize nastoupil v pěti zápasech a vstřelil jedinou branku. Z hráče, který měl být jedním z tahounů týmu, se najednou stává draze placený náhradník.

Frustraci ze svého postavení v klubu si zřejmě vybíjí v reprezentaci, kde i tak má neotřesitelnou pozici a nosí kapitánskou pásku. Jenže ani v národním dresu se mu moc nedaří. Kolumbie nevyhrála už tři zápasy, naposledy ji ztrestala Argentina, která díky Messiho kouzlům zvítězila 3:0.

"James potřebuje zlepšit vztah se svými spoluhráči. V nároďáku nastupuje s mnoha mladíčky a nikdo se mu nedokáže postavit," řekl Asprilla na adresu ofenzivního záložníka. "Jinde by za své chování dostal facku. Za mě, když jsem hrál, by si tohle nikdo nedovolil," zkritizoval 25letého hráče.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud