20. listopadu 2016 • 18:20

Čtyři červené ve Španělsku: Přísná, krutá i pro náhradního brankáře

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělská La Liga většinou udivuje svět parádními góly, tento víkend ale hráli jednu z hlavních rolí i rozhodčí. Během dvou sobotních zápasů stačili vyloučit hned čtyři hráče. A situace, které vedly k červeným kartám? Jedna kurióznější, než druhá...



Barca výhodu nevyužila

Barceloně domácí klání s Málagou nevyšlo, ani jeden z 26 střeleckých pokusů nedokázala přetavit v gól. Hvězdnému týmu, kterému chyběli střelci Messi se Suárezem, nepomohlo ani to, že hosté dohrávali v devíti. První hráč šel předčasně pod sprchy v 68. minutě, když unikajícího Neymara poslal k zemi Diego Llorente.

Barcelona – Málaga: Přísná červená pro hosty. Odchovanec Realu Llorente zajel do Neymara a šel do sprch
Video se připravuje ...

Třiadvacetiletý zadák si myslel, že karetnímu trestu uteče, místo toho však rozhodčí vytáhl rovnou červenou kartu. Llorenteho přísnému vyloučení dodává na pikantnosti fakt, že v Málaze hostuje z Realu Madrid, největšího rivala Barcelony.

Vyhrocený zápas se místo plánovaných čtyř minut nastavení dočkal hned sedmi, a právě v té poslední se ze hřiště pakoval další hráč hostí. Juan Carlos dal až moc hlasitě najevo svůj nesouhlas s dlouhým nastavením a sudí ho bez váhání vyloučil. Kruté.

Barcelona - Málaga: Další červená! Hostující Carlos byl vyloučen za řeči
Video se připravuje ...

Červená i pro náhradníka

O moc klidnější nebyl ani zápas Eibaru se Celtou Vigo. Jediný gól padl už v deváté minutě, to nejzajímavější se ale odehrálo až v samém závěru. Hosté vyfasovali od 86. minuty hned sedm karet, z toho dvě červené. Adresátem té první byl překvapivě náhradní brankář Sergio Alvarez, který doplatil na řeči proti rozhodčímu.

Eibar – Celta Vigo: Kuriózní moment. Náhradní brankář si vykoledoval červenou
Video se připravuje ...

Netrvalo dlouho a následoval ho i kapitán Celty, bek Hugo Mallo. Ten během jediné minuty viděl jak žlutou, tak červenou, za to, že rozhodčího údajně nazval darebákem. Klub se proti tvrzení sudího už stihl odvolat a doufá, že svého odchovance a lídra Malla nebude v příštím zápase postrádat.

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Málaga 0:0. Domácí se bez Messiho neprosadili
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud