9. ledna 2017 • 10:11

Neymar děsí Barcelonu. Na Villarrealu ztratil 30 míčů, gól nedal už 991 minut

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po podpisu nové smlouvy je nejlépe placeným hráčem Barcelony. Poslední výkony tomu ale ani náhodou neodpovídají. Hvězdný Neymar je nyní jen stínem hráče, který strašil každého soupeře. Brazilec sice stále ukazuje brilantní techniku a míčová kouzla, ale jeho produktivita je bídná. Na půdě Villarrealu to podtrhl.



Barceloně v 17. kole na hřišti Villarrealu zachránil alespoň bod krásným přímým kopem Lionel Messi , ale pro favorita to bylo stejně málo. Ve chvíli, kdy musí stíhat první Real Madrid, potřebuje omezit ztráty na minimum. Ale to se jí nedaří.

Tváří úpadku je Neymar . Hvězdný Brazilec se nečekaně trápí v koncovce, na Villarrealu vyšel opět naprázdno a na gól tak čeká už neuvěřitelných 991 minut, tedy 11 celých zápasů. Naposledy se trefil 19. října v Lize mistrů proti Manchesteru City.

Villarreal - Barcelona: Odvážný průnik Neymara do vápna. První klička vyšla, pád ve vápně sudí neodpískal
Video se připravuje ...

V posledním ligovém duelu Neymar předvedl skutečně bídný výkon. Statistici spočítali, že ztratil hned 30 míčů. Několikrát špatně přihrál a o spoustu balonů přišel při pokusech o průniky. Někdy tahal míč až moc.

A když už se dostal do šance, potvrdil, že není ve střelecké pohodě. V prvním poločase to měl Neymar těžké, byl už příliš blízko brankáře, kterého napálil. V tom druhém ale měl tutovku proměnit, jenže vystřelil slabě doprostřed.

Villarreal - Barcelona: Neymarova tutovka! Messi rychle rozehrál standardku, Brazilec mířil doprostřed
Video se připravuje ...

Barcelona tak i proto jen remizovala a na první Real ztrácí už 5 bodů. „Bílý balet“ má navíc zápas k dobru. „Rád bych řekl, že Barcelona byla špatná. Ale není to pravda. Zasloužili jsme si vyhrát,“ bránil přesto svůj tým po zápase trenér Luis Enrique.

„Nevěřím, že Real bude pořád vyhrávat,“ doplnil kouč Barcelony. „Nehrajeme špatně, jen teď neproměňujeme šance. Stále v tomto týmu vidím velkou kvalitu,“ dodal Enrique.

Villarreal - Barcelona: Neymar ve velké šanci, střelu z úhlu perfektně vytěsnil gólman
Video se připravuje ...

Villarreal - Barcelona: Messiho skvost! Nádherným přímákem vymetl šibenici
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud