5. února 2017 • 10:02

Génius! Lišák Messi překonal parádou rekord. Naštval ho ale pak kouč?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Superlativa už jsou zbytečná. Lionel Messi je prostě nenapodobitelným úkazem. Znovu to dokázal v sobotním duelu proti Athleticu Bilbao (3:0), kdy se nečekaně trefil z přímého kopu z pořádného úhlu. Argentinec tím dal razítko na to, že mu přímáky jdou parádně. Jenže všechno nebylo kolem Messiho růžové. Zdálo se, že ho naštvalo brzké střídání.



Messi zvyšoval ve 40. minutě na 2:0, což Barcelonu hodně uklidnilo. I Bilbao totiž mělo své šance a zápas vůbec nebyl jednoznačný. Jenže Katalánci mají svůj klenot.

Argentinská hvězda rozehrávala přímý kop z velkého úhlu, všichni čekali centr. Ovšem Messi měl jiný plán a tím evidentně nachytal i brankáře Gorku Iraizoze. Útočník Barcelony totiž vypálil rovnou na branku a gólman Bilbaa nestačil dostatečně zareagovat.

Messi tímto gólem dokázal, že nejlepším hráčem Barcelony v rozehrávání přímých kopů. A co víc, teď už to má i oficiálně. Argentinec se totiž trefil za katalánský tým přímo ze standardní situace již po posedmadvacáté, což je klubový rekord.

Barcelona - Bilbao: Lišák Messi! Drzým přímákem přelstil Iraizoze a je to 2:0
Video se připravuje ...

Ve druhém poločase ovšem byl Messi i všichni domácí fanoušci dost překvapení. Už za stavu 2:0 v 64. minutě se trenér domácích Luis Enrique rozhodl největší hvězdu stáhnout ze hřiště. A to se v Barceloně v posledních letech nenosí.

Sám Messi nevypadal zrovna nadšeně, je o něm známo, že chce vždy hrát co nejvíc. „Chcete pouze vytvářet příběhy, ale já vám pomáhat nebudu. Nic k tomu neřeknu,“ odmítl ovšem situaci komentovat Enrique.

Tak jako tak, Barcelonu to nijak nemrzelo. Chvíli po Messiho odchodu totiž zvýšil na 3:0 Vidal a domácí si došli pro důležitou výhru. „Proti Bilbau to není nikdy snadný zápas, proto jsem šťastný, že jsme vyhráli,“ usmíval se Enrique.

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Bilbao 3:0. Netradiční střelci a lišák Messi
Video se připravuje ...

Barcelona - Bilbao: Alcácer si našel Neymarovu přihrávku a Barca vede 1:0
Video se připravuje ...

Barcelona - Bilbao: Vidal se uvolnil na hranici vápna a je to 3:0 pro Barcelonu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud