13. února 2017 • 10:38

SHOW na Atlétiku! Torres dal supergól i zazdil penaltu, Simeone řádil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo si v sobotu nenechal ujít zápas La Ligy mezi Atlétikem Madrid a Celtou Vigo, musel být nadšený. Nádherné góly, velká zápletka a její euforické rozuzlení skutečně stály za to. Dlouho vzpomínat se bude hlavně na luxusní gól Fernanda Torrese, který se trefil parádně přes hlavu. To ale nebylo zdaleka všechno. Podívejte se na nejlepší momenty z napínavého zápasu, který nakonec domácí vyhráli 3:2.



Torresův SUPERgól

Celta Vigo šla na půdě Atlétika nečekaně do vedení, ale domácí útočník Fernando Torres si velmi brzy přichystal odpověď, která dovedla fanoušky do varu. Španěl si zpracoval míč zády k brance a přes hlavu vypálil dokonale.

Torres přehodil bezmocného brankáře a domácí mohli slavit. Sám zkušený fotbalista po utkání přiznal, že šlo o jeden z nejhezčích gólů jeho bohaté kariéry. „Jsem ale hlavně šťastný, že jsme vyhráli, i když jsme ještě chvíli před koncem prohrávali,“ řekl Torres.

Atlético Madrid - Celta Vigo: Nádherný gól! Torres vyrovnal luxusní střelou přes hlavu
Video se připravuje ...

Penaltové prokletí

Ne všechno se ale Torresovi povedlo. Ve 30. minutě vzal totiž sebevědomě míč faulovanému Yannicku Carrascovi a postavil se k pokutovému kopu. Jenže tentokrát zklamal, míč napálil do břevna. Trenér Diego Simeone tomu nemohl uvěřit.

Atlétika se totiž drží už nějakou dobu penaltové prokletí. „Kdybychom proměňovali naše penalty, byli bychom opravdu velmi dobří. Bohužel se nám v nich nedaří, to je fotbal. Nejde to pořádně nacvičit, pokud nepřivedeme na trénink 40 tisíc fanoušků,“ řekl kouč.

Atlético Madrid - Celta Vigo: Roncaglia podsekl Carrasca ve vápně, Torres z penalty napálil břevno
Video se připravuje ...

Carrascova paráda

Zápas šel dál a byla to opět Celta, kdo se dostal do vedení. Na konci pěkné akce byl hostující John Guidetti a zakončil naprosto přesně. To běžela 78. minuta a zdálo se, že domácí mohou na tři body zapomenout.

Atlético Madrid - Celta Vigo: 1:2! Wass předložil skvělý míč Guidettimu, ten se z voleje nemýlil
Video se připravuje ...

Jenže Atlético se nikdy nevzdává. A znovu to dokázalo. V 86. minutě se míč odrazil za hranici vápna Celty, kde čekal připravený Carrasco a z voleje nechytatelnou ranou vyrovnal na 2:2. „Úžasný gól,“ usmíval se trenér Simeone.

Atlético Madrid - Celta Vigo: Nádhera! Carrasco perfektním volejem vyrovnává na 2:2
Video se připravuje ...

Griezmannův úder a Simeonův sprint

To ovšem nebylo od domácích všechno, bod jim přišel pořád málo. A tak přišla 88. minuta a další nádherná akce. Útočník Kevin Gameiro po centru ze strany parádně přiklepl míč svému kolegovi a kanonýr Antoine Griezmann už si věděl rady. 3:2.

Atlético Madrid - Celta Vigo: Atlético otáčí! Griezmann se zjevil před brankou a dal na 3:2
Video se připravuje ...

Atlético propadlo euforii. Trenér Simeone neváhal sprintovat až za svými hráči a slavit s nimi v hloučku. Pro jistotu se ale hned rozhodčímu za svoji oslavu omlouval. „Nechal jsem se strhnout, protože jsme předvedli velký výkon,“ zářil pak kouč.

Sestřih La Ligy: Atlético Madrid - Celta Vigo 3:2. Domácí otočili až v závěru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud