Tomáš Podvín
2. března 2017 • 04:30

Baleovi ruply nervy, Navas udělal hrubku. Výbuch Realu odmítl Ronaldo

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se opravdu nečekalo! Real Madrid prohrával ve 25. kole na domácí půdě s Las Palmas 1:3. Na první pohled šokující výsledek měl ale logické odůvodnění. „Bílý balet“ hrál dlouho velmi špatně a navíc ho potopily hrubky hvězd. Nejvíce naštvaný musel být trenér Zinedine Zidane na Garetha Balea, který dostal úplně zbytečnou červenou kartu. Přesto se domácí nevzdali a dva góly Cristiana Ronalda jim zajistily alespoň bod.



Real sice šel v 9. minutě do vedení zásluhou Isca, ale hned záhy ukázal velkou bolest posledních zápasů. Laxní a příliš průchodná obrana. Hostující Tana si pohrál s kapitánem Ramosem a nikým dalším neatakovaný s klidem propálil gólmana Navase. 1:1.

Real Madrid - Las Palmas: Rychlá odpověď! Tana vyškolil Ramose a parádně vyrovnal na 1:1
Video se připravuje ...

Žádná velkolepá reakce od Realu ale nepřišla. Naopak blíže gólu bylo hostující Las Palmas. Do poločasu už každopádně fanoušci žádnou branku neviděli. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Bale šel ven, Ramos hrál rukou

Kdo čekal, že druhou polovinu promění Real ve svou partii, musel být hodně překvapený. Tři hráči „bílého baletu“ na sebe sice strhli pozornost, ale v hodně negativním duchu.

Všechno odstartoval Gareth Bale. Velšan nejdříve několikrát nakopl unikajícího protihráče, ten do Balea strčil a záložník Realu mu to oplatil ještě mnohem větší silou. Výsledek? Žlutá pro Velšana za faul a rovnou k tomu červená za oplácení.

Real Madrid - Las Palmas: Baleovi ruply nervy! Fauloval a ještě strčil protihráče, dostal červenou
Video se připravuje ...

Bale tak hodně hloupě tým oslabil. A Real hru o deseti vůbec nezvládal. Vše začalo u dalšího zkušeného muže – kapitána Sergia Ramose. Ten sice ve vlastním pokutovém území nejdříve výborně zasáhl skluzem, pak se ale vrhl po střele a zasáhl míč rukou.

Ramos nejdřív zkoušel trapně naznačit, že dostal balonem do hlavy a svíjel se na zemi, sudí přesto pískl penaltu. Na to španělský stoper vyskočil a začal protestovat. Pravdu měl v tom, že penalta byla sporná. Ramos si sice nekryl obličej, jak ukazoval, ovšem ruce měl před tělem.

Real Madrid - Las Palmas: Hosté dostali spornou penaltu, Ramos se zlobil! Viera ji se štěstím proměnil
Video se připravuje ...

Sudí své rozhodnutí ale nezměnil. Hosté tak kopali penaltu, kterou Viera proměnil a poslal Las Palmas do nečekaného vedení. Uběhlo jen několik minut a hosté se radovali znovu. Tentokrát vyrobil hrubku brankář Navas, když nezvládl výběh za své pokutové území. Za to ho vytrestal Boateng a střelou do prázdné zvýšil na 3:1.

Real Madrid - Las Palmas: Navasova hrubka! Boateng zvýšil na 3:1 pro hosty
Video se připravuje ...

Ronaldo jako zachránce

Vypadalo to jasně. Real hrál o deseti, prohrával 1:3 a Las Palmas navíc podnikalo jeden nebezpečný brejk za druhým. Jenže „bílý balet“ má Cristiana Ronalda. A ten opět zachránil. Tedy alespoň částečně.

Real Madrid - Las Palmas: Real dostal penaltu za ruku! Ronaldo ji proměnil a snížil na 2:3
Video se připravuje ...

Zatímco například Karim Benzema neproměnil dvě tutové šance, Ronaldo si věděl rady. Nejdříve snížil z penalty na 2:3, aby v poslední minutě vyrovnal tvrdou hlavou na 3:3.

Stadion Santiago Bernabéu sice propadl na chvíli euforii, ale domácí se již na senzační obrat nezmohli. Zápas tak skončil 3:3. Výsledkem, ze kterého nemohl být nakonec rád ani jeden tým.

Real Madrid - Las Palmas: Neuvěřitelné! Ronaldo se pověsil do vzduchu a hlavou vyrovnal na 3:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 3. • 21:30
Real Madrid
Real Madrid
3:3
ONLINE
1. března
21:30
UD Las Palmas
UD Las Palmas
Góly

Domácí: 8. Isco, 86. Ronaldo, 90. Ronaldo

Hosté: 10. Tana, 56. Viera, 59. K-P. Boateng

Sestavy

Domácí: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos, Marcelo – Kroos, Kovačić (71. James Rodríguez), Isco (66. L. Vázquez) – Bale, Morata (71. Benzema), Ronaldo.

Hosté: Varas – Simón, Lemos, Bigas (27. Artiles), D. Castellano – Mesa – Tana, V. Gómez, Viera (75. Halilović), Jesé – K-P. Boateng (69. Mateo).

Náhradníci

Domácí: Pepe, Benzema, Rodríguez, Casilla, Vázquez, Modrić, Asensio

Hosté: Lizoain, García, Momo, Hernán, Artiles, Mateo, Halilović

Karty

Domácí: Bale, Bale (č), Ramos, Morata, Ronaldo

Hosté: Simón, K-P. Boateng, Halilović

Rozhodčí

Fernández – Cabanero, Canelo

Stadion

Estadio Santiago Bernabéu (Madrid)

Návštěva

63.789 diváků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud