19. března 2017 • 10:19

Ronaldo zachránil Real nahrávkami a při vystřídání nadával: Proč já?

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli něco doopravdy nesnáší, tak je to pocit, když musí předčasně ze hřiště. Hvězdna Realu Madrid Cristiano Ronaldo prakticky nestřídá, když se k tomu jeho trenér odhodlá, nikdy není spokojený. Stejný případ nastal i v zápase v Bilbau, který slavná sedmička stihla rozhodnout dvěma asistencemi.



V utkání 28. kola španělské La Ligy mohli diváci vidět tak trochu jiného Ronalda, který místo branek rozdával gólové asistence. San Mamés, to je místo, kde se Portugalec necítí zrovna nejlépe. Domácí stadion Atletika Bilbaa je totiž jedním z mála, kde se portugalská megastar v rámci La Ligy ještě neprosadila.

V úvodních 30 minutách utkání byl však Ronaldo hned dvakrát velmi blízko k přesnému zásahu. V prvním případě se mu to dokonce povedlo. Po krásném průniku obránce Daniho Carvajala uklidil míč do prázdné brány, ale podle rozhodčích stál v ofsajdu a branka nemohla platit.

Bilbao - Real Madrid: Ronaldo slavil zbytečně! Míč dostal do sítě, ale byl v ofsajdu
Video se připravuje ...

V druhém případě, to když běžela 29. minuta utkání, dostal krásný pas za obranu od Casemira a měl otevřený prostor k bráně domácích. Ronaldo možná trochu překvapil, když si všiml lépe postaveného Benzemy, naservíroval mu přesný pas a francouzský útočník s přehledem poslal hosty do vedení.

Bilbao - Real Madrid: Hosté vedou 1:0! Ronaldo krásně našel Benzemu, ten zavěsil
Video se připravuje ...

Velkou zásluhu měl nejlepší střelec historie Realu i na druhém gólu, díky kterému královský klub ukořištil velmi důležité tři body v boji o titul. Ronaldo si na přední tyči naskočil na prudký centr Toniho Kroose, hlavou prodloužil před bránu, kde číhal osamocený Casemiro. Pro brazilského bořiče bylo už snadné v 69. minutě utkání uklidit míč do odkryté brány. 

Bilbao - Real Madrid: Hosté zase vedou! Ronaldo prodloužil, Casemiro ho zametl do sítě
Video se připravuje ...

O deset minut později, zřejmě v rámci posílení středové řady, došlo k překvapivému střídání. Trenér Zinedine Zidane stáhl ze hry svou největší hvězdu a místo Ronalda se na hřiště dostal Isco. Zprvu to vypadalo, že se portugalská hvězda s rozhodnutím trenéra smířila a na tváři se donutila k úsměvu.

Nejspíš šlo o ironii. Podle španělského deníku AS měl Ronaldo po podání ruky se Zidanem utrousit směrem ke svým spoluhráčů na střídačce tyto slova: „Proč já? Do pr*ele.“ Nebylo to poprvé, co jeden z nejlepších fotbalistů historie jen těžko kousal stažení ze hřiště. V minulé sezoně zazlíval Zidanovi stažení na hřišti Las Palmas a po utkání se  s trenérem měl dokonce pohádat.

I kvůli předčasnému odchodu ze hřiště si bude muset Ronaldo počkat na první gól na stadionu Bilbaa. Těšit ho může fakt, že díky jeho velkému přispění zvládl Real důležité utkání a v honbě za titulem si minimálně do nedělního večera stojí o 5 bodů lépe než největší konkurent Barcelona.

SESTŘIH La Ligy: Athletic Bilbao - Real Madrid 1:2. Bitvu rozhodl Casemiro
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud