20. března 2017 • 19:37

Barcelona po výhře: Piqué se pustil do fanoušků, Enrique vzbudil novináře

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po senzačním postupu přes PSG v Lize mistrů naprosto nečekaně zkolabovali v La Lize na půdě La Coruni. A i v dalším zápase měli fotbalisté Barcelony problémy. Proti Valencii prohrávali 0:1, když zápas otočili, soupeř dokázal i o deseti hned vyrovnat na 2:2. Proto se z tribun Camp Nou několikrát ozval pískot. Favorit ale nakonec utkání zvládl, vyhrál 4:2 a obránce Gerard Piqué vlastní příznivce kritizoval. Trenér Luis Enrique byl ale evidentně v dobré náladě.



Barcelona chce vyhrávat na všech frontách. A ideálně všechno. Proto její fanoušci nemají zrovna železnou trpělivost. Zatímco po jednom zápase hráče vynáší do nebes, příště už klidně pískají. A podobně tomu bylo o víkendu.

Fotbalisté katalánského celku byli totiž proti Valencii jasným favoritem, od 29. minuty ale nečekaně prohrávali. Proto byli často terčem pískotu, fanoušci jim to spočítali ještě i za předchozí prohru v La Coruně.

To se ale vůbec nelíbilo obránci Barcelony Gerardu Piquému. „Absolutně s tím nesouhlasím. Je to velmi netolerantní a škodí to všem. Pískot nikomu nepomůže, právě naopak,“ zlobil se španělský reprezentant na vlastní příznivce.

Barcelona - Valencia: 0:1! Mangala po rohu vyskočil ze všech nejvýš a na jeho hlavičku byl domácí brankář krátký
Video se připravuje ...

„Pokud někdo z nás udělá chybu a fanoušci na něj pískají, nezlepší se to. Naopak jde sebevědomí ještě dolů. Hodně mě to štve,“ dodal Piqué.

Jeho tým se přesto vzchopil. Nejdříve vyrovnal Luis Suárez a ještě do poločasu z penalty otočil utkání Lionel Messi. Valencia šla navíc do deseti. Že Barcelona ale nebyla v pohodě, se ukázalo záhy. Hosté i o deseti srovnali na 2:2. Ani ne minutu po Messiho gólu.

Převaha jednoho muže se ale nakonec přece jen ukázala, Barcelona ve druhém poločase zabrala a vyhrála 4:2. „Už si nemůžeme dovolit ztrácet, bylo to důležité vítězství,“ řekl Piqué. „A ti fanoušci, co pískali, by příště měli zůstat doma,“ dodal.

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Valencia 4:2. V divokém zápase řádil Messi
Video se připravuje ...

Enrique po zápase bavil

To trenér Barcelony Luis Enrique po utkání nekritizoval. Naopak byl s výkonem svého týmu spokojený. A že měl dobrou náladu, dokázala vtipná situace s jedním z přítomných novinářů.

Reportéra CBS Steva Futtermana totiž Enriqueho tisková konference asi moc nebavila a usnul. Toho si kouč Barcelony všiml a novináře vzbudil. „Dobré ráno,“ popřál mu se smíchem a ten mu vydržel ještě dlouho.

TOP góly 28. kola La Ligy: Luxusní Juradův volej, góly Suáreze i Benzemy
Video se připravuje ...

Takhle slavil branku do sítě Valencie Luis Suárez
Takhle slavil branku do sítě Valencie Luis Suárez

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud