6. dubna 2017 • 08:24

SUPER góly gigantů! Suárezovy nůžky, Messiho volej i sólo mladíka Realu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jo, tak tohle se nám líbí. 30. kolo La Ligy nabídlo skutečné gólové lahůdky od těch nejlepších. Barcelona porazila Sevillu 3:0 a předvedlo se hlavně duo Luis Suárez a Lionel Messi. Oba borci dostali fanoušky do varu krásným gólem. To Real sice nastoupil v Leganésu bez Cristiana Ronalda, Garetha Balea i Karima Benzemy, ale jejich úlohu převzali mladí. Úžasné sólo předvedl Marco Asensio, dva góly dal Álvaro Morata.



Lahůdky made in Barca

Sevilla už není v takové formě jako v první polovině sezony a Barcelona toho na domácí půdě dokonale využila. A bylo se na co dívat! Lionel Messi hned ve čtvrté minutě napálil míč do břevna, to nejlepší ale mělo teprve přijít.

První gól padl ve 25. minutě a měl ho na svědomí Luis Suárez. Nebyl to ale ani zdaleka obyčejný gól, útočník Barcelony se prohnul ve vzduchu a trefil se parádními nůžkami. „Správný střelec musí vždy vědět, kde je branka,“ smál se po zápase.

Barcelona - Sevilla: 1:0! Suaréz úžasnými nůžkami posílá Katalánce do vedení
Video se připravuje ...

Uběhly jen tři minuty a Camp Nou znovu bouřil. Tentokrát se po krásné kombinaci trefil Messi. A za pět minut slavil Argentinec znovu. To když se parádně položil do voleje a levačkou míč uklidil přesně k tyči.

Barcelona - Sevilla: 3:0! Messi nádherně z voleje levačkou zametl balon k pravé tyči
Video se připravuje ...

Drzé sólo mladíka Realu

Real Madrid ale také nezahálel. Na půdu Leganésu přijel bez hvězdného dua Ronaldo - Bale, ale nebylo to znát. „Bílý balet“ spustil od začátku smršť a ve 23. minutě vedl už 3:0. Luxusní byl hlavně první gól.

Jedenadvacetiletý Marco Asensio sebral míč soupeři na polovině hřiště, podnikl velké sólo, na jeho konci chytře našel Jamese Rodrígueze a ten měl už snadnou úlohu. „Zidane ví, že se mnou může počítat,“ radoval se po zápase.

Leganes – Real Madrid: 0:1! Úžasné sólo Asensia zakončil ve vápně James
Video se připravuje ...

Další dva góly vstřelil útočník Álvaro Morata, ten na 3:0 po nádherné kolmici Matea Kovačiče. A když Leganés snížil na 2:3, přišel ve druhé půli kuriózní zásah. Favoritovi totiž pomohl vlastním gólem rukou domácí Mantovani.

Leganes – Real Madrid: 2:4. Neuvěřitelné! Stoper Mantovani si dal rukou vlastní gól
Video se připravuje ...

SESTŘIH La Ligy: Leganés - Real Madrid 2:4. Morata táhl favorita
Video se připravuje ...

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Sevilla 3:0. Suárez a Messi se parádně trefili
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud