7. dubna 2017 • 10:18

Vytočený James při střídání nadával. Kamery odhalily, co řekl Zidanovi

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl vytočený. Pořádně. Záložník Realu Madrid James Rodríguez snášel hodně těžko své střídání v zápase na půdě Leganésu (4:2). Kolumbijec dal sice gól, ale v 72. minutě šel ze hřiště dolů. Jako první hostující hráč. James nadával, s trenérem Zinedinem Zidanem si nepodali ruku a záložník dal ještě pěstí do lavičky. Kamery navíc odhalily, že po cestě na střídačku utrousil k francouzské legendě nepěkná slova.



Podíval se na tabulku, kterou držel v ruce čtvrtý rozhodčí. Když na ní viděl svoje číslo, nechápavě zakroutil hlavou a pomalým krokem s pohledem do země opouštěl hřiště. Nepomohlo, že ho objal kamarád Marcelo. James byl naštvaný.

„Zkur*****, nikdy mě nenechá odehrát celý zápas,“ zanadával si směrem k trenérovi Realu Zinedinu Zidanovi kolumbijský záložník.

James byl v tu chvíli od Zidana ještě celkem daleko, takže to asi Francouz neslyšel. Přesto si se svým svěřencem nešel podat ruku, jak je obvyklé. Načež následoval záložníkův výbuch, pěst do střídačky a další ukřivděné výrazy.

Leganes – Real Madrid: Naštvaný James střídal, Zidane mu nepodal ruku, pak dal pěstí do střídačky
Video se připravuje ...

Pravdou je, že Kolumbijec to v Realu opravdu nemá snadné. V této sezoně La Ligy nastoupil jen osmkrát v základní sestavě a ani jednou neodehrál celý zápas. Přestože nemá špatnou bilanci - 3 góly, 6 asistencí.

„Vím, že v poslední době tolik nehraje. Ale jsem s ním spokojený, na tréninku poctivě maká,“ vyprávěl trenér Zidane po zápase v Leganésu, kde James rovněž skóroval. Přesto je jasně vidět, že upřednostňuje jiné hráče.

K Jamesově výstupu při střídání se každopádně Zidane moc vyjadřovat nechtěl. „Je normální, že chce hrát každý 90 minut,“ tvrdil pouze. To ale ještě nevěděl o nadávkách, které na jeho adresu James směřoval...

SESTŘIH La Ligy: Leganés - Real Madrid 2:4. Morata táhl favorita
Video se připravuje ...

Leganes – Real Madrid: 0:1! Úžasné sólo Asensia zakončil ve vápně James
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud