9. dubna 2017 • 04:40

Výbuch Barcelony? Zahozené šance, vyloučený Neymar i chyby sudího

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Madridské kluby si v derby rozdělily body a Barcelona tak ucítila šanci uzmout si pro sebe první místo v tabulce La Ligy. Jenže v sobotním večerním zápase v Málaze nevyšlo mužstvu kolem Lionela Messiho zhola nic a byla z toho prohra 0:2. Katalánský tým navíc v Andalusii přišel o vyloučeného Neymara, který může chybět i na El Clásico. Slabší den si kromě hvězd Barcelony vybral i rozhodčí.



Vypadalo to slibně. Jordi Alba po čtvrt hodině hry našel Luise Suáreze , který stál tváří v tvář brankáři Kamenimu. V takových situacích se uruguayský střelec mnohdy nemýlí. Tentokrát však ano, kamerunský brankář jej vychytal.

Málaga - Barcelona: Alba luxusně našel Luise Suáreze, Kameni ho skvěle vychytal
Video se připravuje ...

Barcelona si nevytvářela vyložené šance, i Lionel Messi měl nejlepší příležitosti k ohrožení branky jen z přímých kopů. Z nich ovšem mířil buď nad břevno, nebo do zdi. A ve 32. minutě přišel trest. Sandro Ramirez využil ojedinělou šanci Málagy a tým, který se krčí až na 14. místě, byl náhle ve vedení.

Málaga - Barcelona: Gól! Sandro Ramírez využil první šanci Málagy a dává na 1:0
Video se připravuje ...

A hvězdy Barcelony? Místo toho, aby zapnuly na plné obrátky, přišel zkrat jedné z nich. Neymar v 65. minutě přehlavičkoval odkrytou bránu, a když se pak snažil prodrat do další šance, hloupě fauloval a dostal druhou žlutou kartu. Barca se bez něj bude muset obejít v zápase se San Sebastianem, ovšem jestli dostane delší, než jednozápasový distanc, přijde i klíčové El Clásico proti Realu Madrid.

Málaga - Barcelona: Suárez našel Neymara, ten přehlavičkoval odkrytou branku
Video se připravuje ...

Málaga - Barcelona: Neymar po souboji dostal druhou žlutou a dohrál
Video se připravuje ...

Pro Barcelonu mohlo brzy být ještě hůř, střídající Peňaranda z brejku překonal brankáře Ter Stegena, rozhodčí Gil mu ale gól kvůli neexistujícímu ofsajdu neuznal. I na sudího si ale museli Katalánci postěžovat, o pár minut později totiž přehlédl, že faul na Sergiho Roberta se odehrál ve vápně a nařídil jen přímý kop. Ten namířil smolař Messi jen do zdi.

Málaga - Barcelona: Peňaranda překonal Ter Stegena, sudí ale chybně odpískal ofsajd
Video se připravuje ...

Málaga - Barcelona: Rozhodčí po faulu ve vápně nařídil jen přímý kop, z něj se Messi neprosadil
Video se připravuje ...

A poslední hořkou pilulku musela Barcelona spolknout v samém závěru. Sergi Roberto neproměnil svoji šanci, na druhé straně pak přišel rychlý brejk a žolík Jony do rozhozené obrany favoritů zasadil poslední ránu.

Málaga - Barcelona: Mascherano vyzval ke skórování Roberta, Kameni ho vychytal
Video se připravuje ...

Málaga - Barcelona: Je po všem, žolík Jony po brejku zvyšuje na 2:0
Video se připravuje ...

Tým kolem hvězdného tria MSN ztratil všechny body teprve počtvrté v sezoně a na Real, který má ještě zápas k dobru, ztrácí tři body. I přes nečekanou prohru stále živí naděje na titul, v úterý se navíc s Juventusem popere o postup do semifinále Ligy mistrů.

MATCH OVERVIEW LEGACY
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud