26. dubna 2017 • 16:42

357 permanentkářů Realu pyká! Pustili na místa fanoušky Barcelony

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavné El Clásico má dohru ještě dlouho po nedělním dechberoucím rozuzlení zápasu, ve kterém Barcelona na stadionu Realu Madrid vyválčila cennou výhru 3:2. Jak informuje španělský list Sport, Real Madrid se rozhodl postihnout 357 permanentkářů, protože poskytli svá místa na jedno z nejsledovanějších fotbalových utkání fanouškům Barcelony.



Podpořit svůj tým v boji s věhlasným rivalem, nebo vydělat? Jak to vypadá, malá část držitelů permanentek na domácí zápasy Realu Madrid zvolila druhou možnost – a nyní za to budou pykat.

Dobře patrné to bylo na některých snímcích, které zachytily, jak Lionel Messi slaví vítěznou trefu z nastavení druhého poločasu. Vyrazil totiž se svléknutým k sektoru v domácích, jenže tam mu z ochozů aplaudovali i fanoušci oblečení v dresech jeho týmu.

Sektor hostujících fanoušků se nachází na stadionu Santiaga Bernabeua ale jinde. Real začal jednat. Odhalení permanentkáři se podle semifinalisty Ligy mistrů dopustili nezákonného jednání tím, že svoje vstupenky prodávali dál. Šanci získat uvolněná místa na stadionu získají nyní noví zájemci, informuje španělský Sport.

SESTŘIH La Ligy: Real Madrid - Barcelona 2:3. Messi rozhodl v posledních vteřinách
Video se připravuje ...

Real Madrid - Barcelona: Neskutečný závěr! Messi rozhodl přesnou střelou v posledních vteřinách
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud