2. května 2017 • 14:57

Úžasné gesto Levante: Chodil jsi na druhou ligu? Máš Real i Barcu zdarma

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci minulé sezony zavládlo v Levante obrovské zklamání. Skromný klub z Valencie sestoupil z La Ligy a kdekdo se obával, že se do ní hned tak nevrátí. Jeho finanční síla totiž nebyla nikdy velká. Jenže Levante zase jednou všechny překvapilo. Už šest kol před koncem druhé ligy slaví jistý postup do La Ligy. A šéf klubu nezapomněl na věrné fanoušky. Ti se dočkají nečekaně sladké odměny.



Levante ovládlo druhou španělskou ligu ve velkém stylu. Za dosavadních 36 zápasů prohrálo jen pětkrát, naopak hned 23 duelů vyhrálo. Se ziskem 77 bodů je o parník první, na třetího má náskok 19 bodů. Šest kol před koncem tak slaví postup.

Pro malý klub jde o klíčový krok, v La Lize Levante vždy patřilo k týmům s nejmenším rozpočtem. Přesto si prezident klubu Quico Catalan dovolil nevídané gesto.

Každý fanoušek, který přišel podpořit Levante ve druhé lize alespoň v osmnácti domácích zápasech z jedenadvaceti, získá permici na celou příští sezonu v La Lize úplně zdarma.

Věrní příznivci Levante se tak mohou těšit na zápasy s Realem, Barcelonou, Atlétikem a dalšími bez zásahu do peněženek. Část ušetřených peněz pak určitě rádi nechají ve fanshopu a u stánků s občerstvením. Tomu se říká fotbal pro fanoušky.

„Plníme slib, který jsme dali na začátku sezony. Fanoušci nám k postupu hodně pomohli. Je to krásný způsob, jak dokázat, že jsme s nimi v blízkém spojení,“ pochvaloval si preziden Catanal.

Podle šéfa Levante navíc nepůjde jen o pár jednotlivců. Permanentku zdarma dostane přibližně 80% členů fanklubu. Ti si před sezonou druhé ligy koupili celosezonní permanentku za 350 eur. Na La Ligu teď budou chodit zdarma.

Fotbalisté Levante slaví postup do La Ligy s fanoušky
Fotbalisté Levante slaví postup do La Ligy s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud