Stanislav Hrabě
7. května 2017 • 15:13

Přestup za 2,6 miliardy! Talent Monaka Mbappé si údajně vybral Real

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chce jít do Realu! Hlavní výkřik na titulní stránce španělského prestižního sportovního listu Marca hlásá, že přestup léta je už dohodnutý. Osmnáctiletý francouzský mladíček Kylian Mbappé má přejít z AS Monaco do Realu Madrid za odhadovanou cenu 100 milionů eur (cca 2,6 miliardy korun). „Dal své slovo,“ potvrzuje španělský deník chystanou transakci.



Smlouvu v Monaku má sice Mbappé do roku 2019, ale vedení knížecího klubu začíná tušit, že obří talent neudrží. Stal se až příliš vyhledávaným zbožím. 

Zatím odolal nabídce několika anglických klubů, nejusilovnější byl Manchester United, který údajně nabídl Monaku dokonce 110 milionů eur (téměř tři miliardy korun), ale hráč se stěhovat mimo Evropskou unii nechtěl.

SESTŘIH Ligy mistrů: Dortmund - Monako 2:3. Ostře sledovaný duel rozhodl Mbappé
Video se připravuje ...

Je možné, že bitvu o kometu letošní Ligy mistrů vyhraje Real. Podle francouzských zdrojů se Mbappé rozhodl po rozmluvě s trenérem "bílého baletu", krajanem Zinedinem Zidanem . Ten ho ujistil, že o jeho služby skutečně stojí.

O získání světového talentu nejvíc usiloval předseda královského klubu Florentino Perez, který ho hodlá předložit jako největší trumf při volbách. Věří, že díky francouzskému zázraku pozici obhájí.

„Mbappé má před sebou obrovskou budoucnost. Připomíná mi Brazilce Ronalda, když zářil v PSV Eindhoven, nebo Thierry Henryho v jeho věku,“ řekl madridský funkcionář.

Titulní strana deníku MarcaFoto Twitter

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud