9. května 2017 • 17:40

Neymar se hádal na tréninku. Soustřeď se na fotbal, řekl hvězdě kouč

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Luis Enrique v létě skončí na lavičce Barcelony a jedním z favoritů na roli jeho nástupce je i jeho současný asistent Juan Carlos Unzué. Padesátiletý bývalý brankář si ale možná dost zavařil. Na tréninku před zápasem s Villarrealem (4:1) se totiž podle informací španělského deníku Mundo Deportivo pohádal s jednou z hlavních hvězd týmu, Brazilcem Neymarem.



Unzué obvykle hráčům předává taktické pokyny, které s ním probírá  hlavní trenér Enrique. Na tréninku před utkáním s Villarrealem tomu nebylo jinak, útočníkovi Neymarovi se ale tentokrát nelíbilo několik poznámek, které asistent kouče k jeho hře pronesl.

Brazilcovu rozbušku měla spustit hlavně věta „Soustřeď se na fotbal,“ kterou Unzue poukázal na to, že Neymar by se měl víc zajímat o výkony na hřišti než o svou novou kolekci oblečení či prezentaci na sociálních sítích.

Člen produktivní trojice MSN na Unzuého vystartoval a vyhrocenou hádku museli rozdělovat členové realizačního týmu. Neymar podle zpráv ze Španělska naštvaně opustil tréninkové centrum.

Ani on, ani Barcelona se k incidentu nechtěli vyjadřovat. Brazilského útočníka ale hádka evidentně nabudila a proti Villarrealu dal gól a rozjel akci, po které Luis Suárez vybojoval penaltu, z níž padla třetí branka. 

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Villareal 4:1. Messi s Neymarem řídili důležitou výhru
Video se připravuje ...

Nejlepším možným způsobem tak odpověděl kritikům, kteří si ho v poslední době dobírali. Trefil se totiž poprvé od 2. dubna, kdy dal gól sestupující Granadě. Od té doby neuspěl ani v jednom ze tří ligových zápasů, vinou trestu za červenou kartu musel navíc vynechat další tři, včetně El Clásika. 

Juan Carlos Unzué, jeden z favoritů na post hlavního kouče Barcelony od příští sezony, je známý tím, že se hráčům nebojí ostře sdělit svůj názor, což kromě Neymara pocítili i Ivan Rakitič nebo brankář Marc André ter Stegen.

Mezi hráči je ale oblíbený, podle několik dní staré zprávy brazilského deníku UOL ho i sám Neymar chtěl vidět v roli hlavního kouče v příští sezoně. Jak s jeho preferencemi zamíchá nejnovější a zatím nejostřejší hádka, se uvidí v létě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud