Jakub Dvořák
10. května 2017 • 15:30

Real staví tým budoucnosti. Už bez Ronalda, ale přijde nový Neymar

Vstoupit do diskuse
0
  • Podívejte se na tým budoucnosti Realu MadridPodívejte se na tým budoucnosti Realu MadridFOTO: koláž iSport.cz

    Real Madrid chystá novou armádu. Fotbalisté, který v současné době běhají na hostováních či tvoří záložní B tým, mají v budoucnosti dobývat velké trofeje. Avšak pozor - podle španělského deníku MARCA už u toho nemají být největší hvězdy typu Ronalda, Balea či Ramose. Že to madridskému velkoklubu jde i bez úderného tria BBC, se v aktuální sezoně několikrát potvrdilo. Podívejte se na jedenáctku složenou z hráčů narozených po roce 1990, kterou Real chystá.

  • Brankář

    David de Gea na tréninku španělské reprezentaceFoto Pavel Mazáč (Sport)

    De Gea/Horn/Donnarumma

    Na této pozici zatím panují největší pochybnosti. Mladý a perspektivní brankář Realu schází. V prvním týmu působí zkušení Keylor Navas a Kiko Casilla. Trojku dělá 23letý Rubén Yáňez, ale rozhodně nepatří mezi adepty na pozici č. 1. Těmi jsou podle španělských médií tři muži. David de Gea (Manchester United), Timo Horn (Kolín nad Rýnem) a Gianluigi Donnarumma (AC Milán).

    Záložník Realu Madrid Isco rozhodl bitvu na půdě Sportingu Gijón
    Záložník Realu Madrid Isco rozhodl bitvu na půdě Sportingu Gijón

  • Obrana

    Betis - Real Madrid: To je fofr! Hostující stoper Varane poslal hlavou favorita do vedení 1:0
    Video se připravuje ...

    Carvajal (1992) - Varane (1993) - Vallejo (1997) - Theo (1997)

    Defenziva „bílého baletu“ by měla zůstat zčásti v takové podobě, jako je tomu v současnosti. Vzhledem k nízkému věku v ní zůstanou krajní obránce Daniel Carvajal a lídrem na pozici stopera by měl být Francouz Raphaël Varane. Dvojici pak doplní odchovanec Jesus Vallejo, který nyní hostuje ve Frankfurtu. Na levém kraji bude Theo Hernandéz, který by měl do Realu přestoupit v létě z Atlétika Madrid.

    Záložník Realu Madrid Isco rozhodl bitvu na půdě Sportingu Gijón
    Záložník Realu Madrid Isco rozhodl bitvu na půdě Sportingu Gijón

  • Záloha

    Real Madrid – Real Sociedad: 1:0! Ronaldo vyslal Kovačiče a ten propálil brankáře
    Video se připravuje ...

    Kovačič (1994) – Llorente (1995) – Isco (1992)

    Na trio Modrič – Casemiro – Kroos zapomeňte. O větší prostor na hřišti se přihlásí další chorvatský špílmachr v kádru. Mateo Kovačič už nyní naplno ukazuje své schopnosti a nikdo nepochybuje o tom, že do pár let plnohodnotně nahradí krajana Luku Modriče. V záložní řadě bude vedle něho lídrem Isco a moderním štítovým záložníkem by měl být odchovanec Marcos Llorente, který sbírá zkušenosti v Alávesu.

  • Útok

    Leganes – Real Madrid: 0:3! Kovačič chytře uvolnil Moratu, ten přidal další gól
    Video se připravuje ...

    Vinicius (2000) – Morata (1992) – Asensio (1996)

    Do deseti let bude trio Bale, Benzema, Ronaldo na ústupu. To však madridský klub nemusí tolik mrzet. Pod smlouvu si chystá novou údernou trojici. Hlavním kanónem bude Álvaro Morata, který už nyní z pozice žolíká střílí spoustu branek. Na stranách budou figurovat dva z největších fotbalových talentů na světě. Levá strana bude pro Marca Asensia a pravá pro Viniciuse Juniora. V Brazíili považovaného za „nového Neymara“. Real za něho Flamengu podle španělských médií zaplatí astronomických 45 milionů eur (1,2 miliardy korun). Zdravotní prohlídku má 16letý fotbalista už za sebou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud