20. června 2017 • 09:25

Šéf Realu promluvil o Ronaldovi. Za jakých podmínek ho pustí do United?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez zůstává v klubu svého života minimálně další čtyři roky. Ale přestože si ještě užívá úspěšnou sezonu, musí řešit palčivý problém. Ten má jméno Cristiano Ronaldo. Portugalec chce totiž podle médií Real opustit, hodně ho zasáhla aféra jeho údajných podvodů při placení daní. Šéf madridského klubu nyní nabídl svůj pohled.



Ta aféra přišla jako blesk z čistého nebe. Hvězdný Cristiano Ronaldo údajně dluží Španělsku na daních miliony eur. Vážné obvinění Portugalce naštvalo. „Je to hodný kluk a teď se z něj dělá kriminálník,“ uvědomoval si prezident Realu Florentino Pérez.

Právě proto chce podle portugalských i španělských médií Ronaldo ze Španělska pryč. „Za Real už hrát nebudu,“ řekl podle deníku Marca na tréninku Portugalska svým spoluhráčům. A údajně už to dal vědět i svému agentovi Jorge Mendésovi.

Kam by Ronaldo mohl zamířit? Nejčastěji se mluví o jeho milovaném Manchesteru United, do hry by rádo vstoupilo také bohaté PSG. Jenže Real o svou hvězdu, která mu v závěru sezony vystřílela titul i Ligu mistrů, nechce v žádném případě přijít.

„Od finále Ligy mistrů jsem s ním nemluvil, popovídáme si po jeho návratu z Poháru FIFA. Má tu ale platnou smlouvu a je tedy hráčem Realu,“ sdělil nicméně jasně Pérez. Ronaldo je nejlépe placeným hráčem týmu, kontrakt má až do roku 2021.

Přesto šéf madridského klubu nastínil jednu možnost, jak by mohli zájemci Ronalda získat. „Ve smlouvě má klauzuli 880 milionů eur (22,8 miliardy korun),“ oznámil Pérez. „Pokud ji ale nikdo nezaplatí, nikam neodejde,“ dodal v zápětí.

„Myslím, že Ronaldo není naštvaný na nás, ale na celkovou situaci,“ zakončil prezident Realu Madrid.

Snová Ronaldova sezona! Vydělával nejvíc, vyhrál titul i Ligu mistrů
Video se připravuje ...

Mezi první gratulanty patřil také bývalý trenér Alex Ferguson
Mezi první gratulanty patřil také bývalý trenér Alex Ferguson

Messi vs. Ronaldo = kličky, góly, penalty! Kdo zažil lepší sezonu?
Video se připravuje ...

TOP 5 gólů od Ronalda v sezoně: Průniky i tvrdé hlavičky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud