4. července 2017 • 13:10

Ronaldo uklidnil Real: Zůstanu, ale nelíbí se mi, že mě mají za delikventa

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdá se, že situace kolem Cristiana Ronalda se uklidňuje. Čtyřnásobný držitel Zlatého míče, obviněný ve Španělsku z krácení daní, měl kvůli tomu podle spekulací médií oznámit svou touhu odejít pryč z Realu Madrid. Tím se rozjel kolotoč spekulací - že by zamířil zpět do Manchesteru United? Nebo do bohatého PSG? Vše musel vyjasnit až sám portugalský kanonýr.



Ronaldo měl svůj záměr přestoupit oznámit na společné večeři s týmem. Jak ale píše španělský deník El Confidencial, jeho proslov ke spoluhráčům nebyl zas tak vážný.

„Nikdy jsem neřekl, že odcházím z Madridu,“ cituje Ronalda španělský list. „Na večeři se spoluhráči jsem pouze prohlásil, že cítím, že je se mnou zacházeno jako s delikventem, ačkoli jsem po radách od právníků ze Španělska i Anglie splnil všechny své daňové závazky,“ vyjasnil 32 letý střelec.

Spekulace o odchodu tak zřejmě pramenily z nepochopení jeho vyjádření. Ronaldo, který se stal před pár dny podruhé otcem, se podle informací deníku Marca naopak plánuje v Madridu usadit s celou rodinou. Real je navíc pro zajištění spokojenosti své hvězdy ochoten uhradit dluh na dani činící 13 milionů eur (zhruba 340 milionů korun).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud