13. srpna 2017 • 23:59

Real vyhrál v Superpoháru na Barceloně 3:1. Piqué si dal vlastňák, rozhodl Ronaldo

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid předvedli velmi dobrý výkon a zaslouženě opanovali první zápas španělského Superpoháru proti Barceloně. Na Camp Nou vyhráli 3:1, skóre otevřel vlastní gól Gerarda Piquého, za Real se ještě trefili Cristiano Ronaldo a Marco Asensio. Jediný gól domácích dal Lionel Messi z penalty, kterou nafilmoval Suárez. Naopak Ronaldo byl kvůli přihranému pádu po druhé žluté vyloučen. Odveta se hraje ve středu od 23:00.



Real byl rozehranější díky triumfu v Superpoháru UEFA nad Manchesterem United, což potvrdil ve druhé půli, kdy si vytvořil řadu šancí. Po jedné z nich odcentroval Marcelo a barcelonský stoper Piqué si smolnou tečí dal vlastní branku. Vzápětí po podobné akci zabránil jistému gólu Alba, jenž zblokoval Carvajalovu střelu do odkryté branky.

Barcelona postupně více otevřela hru a vytvářela si také šance. Nakonec srovnala poté, co Luis Suárez při střetu s brankářem Keylorem Navasem přifilmoval pád a sudí odpískal pokutový kop, který proměnil Lionel Messi.

Jenže pak byl hlavní postavou Ronaldo, jenž využil otevřeného prostoru pro brejk, zbavil se Piquého a střelou k tyči zařídil vítězný gól. Při oslavě branky si však sundal dres, za což dostal žlutou kartu. A jelikož vzápětí jeho další únik a pád po souboji s Umtitim posoudil sudí jako simulaci a dal mu druhou žlutou, musel Ronaldo předčasně ze hřiště.

I v deseti ale Real dokázal skóre navýšit, když další brejk zakončil parádní střelou Marco Asensio.

Gerard Pique v utkání s Realem Madrid
Gerard Pique v utkání s Realem Madrid

MATCH OVERVIEW LEGACY
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud