26. listopadu 2017 • 04:35

Neshody s vedením. Ronaldo odmítl příchod hvězd, agent jednal s PSG

Autor: hnh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stín zabijáka z minulých sezon. Cristiano Ronaldo se v současném ročníku La Ligy střelecky trápí a podle španělských médií je v Realu Madrid krajně nespokojený. Právě proto měl jeho agent Jorge Mendes absolvovat schůzku v jednom z madridských hotelů se zástupci PSG, kde jednal o budoucí spolupráci. Portugalskému šutérovi se podle informací ze Španělska nelíbí ani možné posily, které chce vedení Realu v zimě přivést.



Nad možným přestupem Cristiana Ronalda se spekuluje už od léta. Portugalský útočník tehdy čelil obvinění z krácení daní, kvůli němuž měl být odhodlaný opustit Španělsko. „Cítí se jako oběť nespravedlnosti a je rozhodnutý odejít z Madridu. Uvidíme, co se stane, ale je velice naštvaný,“ sdělil tehdy serveru ESPN zdroj z hráčova okolí.

Ačkoliv na zmíněný přesun nedošlo, v nové sezoně se Ronaldo ve španělské lize trápí. Ještě před jejím startem dostal pětizápasový distanc kvůli strčení do rozhodčího a stopku kousal velice těžce. „Zůstat potichu je v téhle situaci nemožné, jde o pět zápasů! Zdá se mi to přemrštěné a směšné, takhle se říká perzekuci!“ svěřil se na svém facebooku.

SESTŘIH LA LIGY: Real Madrid - Malaga 3:2. Výhru zachránil Ronaldo
Video se připravuje ...

Po vypršení trestu si v devíti duelech La Ligy Portugalec připsal pouhé dvá góly a dvakrát asistoval. Naposledy skóroval v sobotu proti Málaze (3:2), když dorazil neproměněnou penaltu. Celkově jde o bilanci, která je na kanonýra světového formátu takřka zoufalá. Mimo domácí soutěž se ale Ronaldo prezentuje náramně. V Lize mistrů nasázel rodák z Madeiry během pěti utkání úctyhodných osm branek a na úspěšnou trefu potřebuje pouhých 56 minut.

Zdá se ovšem, že jeho nespokojenost přetrvává. Svědčí o tom i vyjádření po prohře na půdě Tottenhamu 1:3. „Hráči, kteří přišli mají skvělý potenciál, ale s Pepem, Álvaro Moratou a Jamesem Rodriguezem jsme byli silnější. Teď je tým mladší,“ prohlásil o svém mužstvu Ronaldo.

Real Madrid - Málaga: Ronaldo nejdříve neproměnil penaltu, poté uspěl z dorážky
Video se připravuje ...

S vedením se kromě odchodů prý neshodne ani v otázkách výběru posil. Ronaldo měl totiž podle španělských médií podrážděně reagovat na možné příchody Roberta Lewandowskiho nebo Mauro Icardiho.

Spolu s tím dvaatřicetiletý fotbalista údajně špatně snáší fakt, že už není ani zdaleka nejlépe placeným fotbalistou planety. A prezident Florentino Peréz jeho smlouvu při současných výkonech a přibývajícímu věku vylepšovat nehodlá.

Real Madrid - Málaga: Ronaldo si naskočil na centr, po jehož střele vynikl Roberto
Video se připravuje ...

Vleklé neshody podle serveru diariogol.com vyvrcholily tím, že kanonýr požádal svého agenta Jorge Mendese, aby se sešel se zástupci hvězdami nabitého Paris Saint-Germain.

Schůzka měla proběhnout v jednom z madridských hotelů a výsledkem jednání měl být slib, že pokud se Ronaldo rozhodne odejít do Paříže, zástupci pařížského klubu udělají pro jeho podepsání cokoliv. Majitel francouzského kolosu Nasser Al-Khelaifi se totiž dlouhodobě netají snem získat pětinásobného držitele zlatého míče k sobě do týmu.

A své sny je zvyklý plnit. Je po Neymarovi a Mbappém na řadě další obří přestup, který přepíše historické tabulky? Míč teď leží na Ronaldově straně hřiště…

Real Madrid - Malaga: Ronaldo trefil břevno, Benzema dopravil míč do prázdné brány
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud