31. října 2008 • 10:27

Proč Rubén De la Red zkolaboval?

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Realu Madrid Rubén De la Red, který ve čtvrtečním utkání Španělského poháru zkolaboval, je mimo nebezpečí ohrožení života.



Jeho klub to uvedl v prohlášení poté, co třiadvacetiletý záložník strávil noc na pozorování v nemocnici. Lékaři u něj provedli sérii vyšetření srdce, ale nenašli nic neobvyklého.

De la Red zkolaboval ve 13. minutě utkání na hřišti třetiligového Realu Unión v Irúnu. Nejprve byl člen zlatého španělského týmu z mistrovství Evropy ošetřován na hřišti a poté převezen do nemocnice. Tam už byl podle listu Marca zcela při vědomí a ze sanitky odešel po svých.

Záložník Realu De la Red zkolaboval>>>

"Podle všeho se stal obětí velkého vyčerpání a poklesu krevního tlaku, ale budeme pokračovat v testech," řekl šéf lékařů Realu Carlos Díez, podle kterého už fotbalista mluvil s rodinou a dnes se vrátí do Madridu.

Real Madrid zápas s Uniónem překvapivě prohrál 2:3, odveta na hřišti "Bílého baletu" je na programu za dva týdny.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud