8. listopadu 2008 • 21:51

Higuaín - Malaga 4:3

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři branky argentinského útočníka Gonzala Higuaína zajistily fotbalistům Realu Madrid v dnešním zápase 10. kola španělské ligy těsné domácí vítězství 4:3 nad Málagou.



Hosté na madridském stadionu třikrát vedli, ale ani jednou svůj náskok nedokázali dlouho udržet. V zápase, v kterém se kopaly tři penalty, navíc domácí celek odehrál celý druhý poločas bez vyloučeného obránce Ramose.

Rozhodující branka zápasu padla po sporném faulu na Higuaína, který se i podruhé postavil k pokutovému kopu. Brankář sice střelu dvacetiletého Argentince vyrazil, ale ke své smůle znovu jen před volného útočníka, který neměl před prázdnou bránou problém a svou čtvrtou trefou v utkání zajistil Realu tři body.

Madridský střelec se navíc s devíti góly dotáhl na druhého nejlepšího kanonýra soutěže Samuela Eto'a z Barcelony. První je autor deseti gólů David Villa z Valencie.

Real Madrid - Málaga 4:3 (8., 37., 71. z pen. a 78. Higuaín - 6. Elisea, 18. Baha, 70. Apono z pen.).

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud