9. listopadu 2008 • 19:38

Plašilova Pamplona stále bez vítězství

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Fotbalisté Pamplony stále čekají na svou první výhru v sezoně. S Jaroslavem Plašilem v sestavě dnes již potřetí za sebou vyšli střelecky naprázdno.



S Atlétikem Madrid získali alespoň bod za bezbrankovou remízu, i tak zůstávají poslední.

Domácí potvrdili, že se jim v této sezoně nedaří dávat góly, a neskórovali už posedmé z posledních osmi zápasů. Dnes navíc neproměnili ani pokutový kop, když Portilla vychytal brankář Coupet.

K protržení střelecké marnosti nepomohl ani návrat Plašila do základní sestavy. Za hosty odehrál celé utkání i jeho reprezentační kolega Tomáš Ujfaluši, který nastoupil poprvé po zranění z poloviny října.

Střelecky se naopak dařilo předposlednímu Bilbau, které v závěru vybojovalo bod s Mallorkou, když na konečných 3:3 vyrovnal v poslední minutě svým druhým zásahem v utkání Yeste.

Povedený vstup do zápasu udržel fotbalisty Villarrealu v kontaktu s vedoucí Barcelonou. V zápase s Almerií se druhý tým tabulky dostal do vedení již v první minutě zásluhou Rossiho. Ještě v první čtvrthodině zvýšil Llorente a hosté stihli jen snížit. Villarreal tak ztrácí na Barcelonu jediný bod.

Fotbalisté Sevilly ukončili sérii tří prohraných zápasů vítězstvím 1:0 nad Huelvou. O jedinou branku se v 63. minutě postaral kanonýr Kanouté, který mohl přidat i druhý zásah, ale neproměnil penaltu. Hosté i díky tomu v závěru sahali po bodu, ale nepřekonali výtečného brankáře Palopa.

Fotbalisté Valencie splnili roli favorita, když na hřišti Getafe vyhráli 2:0 brankami Fernandese, Joaquina a Vicenteho. Domácí jim to však sami usnadnili, když po vyloučení útočníka Soldada hráli celý druhý poločas o deseti.

Valencia se vrátila na třetí místo o skóre před Real Madrid.

Výsledky - 10. kolo:
La Coruňa - Espaňol Barcelona 1:0 (37. Guardado), Mallorca - Bilbao 3:3 (57. a 74. Arango, 11. Santana - 79. a 90. Yeste, 43. Iraola z pen.), Numancia - Betis Sevilla 2:4 (27. Del Pino, 56. Barkero - 45.+2 a 85. Aurelio, 33. Emana z pen., 45. Juanito), Pamplona - Atlético Madrid 0:0, Santander - Gijón 1:0 (58. Tchité), Villarreal - Almería 2:1 (1. Rossi, 15. Llorente - 61. Piatti), FC Sevilla - Huelva 1:0 (63. Kanouté), Getafe - Valencia 0:3 (29. Fernandes, 69. Joaquin, 81. Vicente).

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud