10. července 2009 • 16:24

Ronaldo poprvé trénoval s Realem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Madridu prvním tréninkem fotbalistů Realu odstartovala druhá éra "galacticos". Zahájení přípravy se z posil, za které klub utratil celkem 209 milionů eur, zúčastnili jen nejdražší hráč světa Cristiano Ronaldo a francouzský útočník Karim Benzema.



Neúplný tým na prvním tréninku přivítal proslovem trenér Manuel Pellegrini. Vedle Albiola a Kaká chyběli z devětadvacetičlenného kádru ještě brankář Iker Casillas, obránce Sergio Ramos a záložník Daniel Parejo, kteří mají po reprezentačních povinnostech prodlouženou dovolenou.



Nechyběli však útočník Ruud van Nistelrooij a záložník Mahamadou Diarra. Pro oba fotbalisty to byl první trénink poté, co kvůli zranění kolen vynechali většinu uplynulé sezony.

Řada trofejí Realu Madrid. Přidá Cristiano Ronaldo další?
Řada trofejí Realu Madrid. Přidá Cristiano Ronaldo další?


Prvním zápasem pro hvězdný tým Realu bude přípravný duel se Shamrockem Rovers v rámci desetidenního soustředění v Irsku, kam "Bílý balet" odlétá v pondělí.

Poté se "Bílý balet" představí na turnaji ve Španělsku a v srpnu se v USA utká s Torontem a D.C. United. Následovat budou utkání se San Sebastianem a Borussií Dortmund a 25. srpna duel o trofej Santiaga Bernabeua s AC Milán.



Španělská liga začne o čtyři dny později a v Realu doufají, že druhá éra "galacticos" bude úspěšnější než ta první.

Tehdy se v týmu potkali Zinedine Zidane, Luís Figo, Ronaldo a David Beckham, klub ale po zisku titulu v roce 2003 prožil tři sezony bez jediné trofeje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud