4. srpna 2009 • 14:11

Real omlazuje, Salgada vyplatí ze smlouvy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid pokračuje omlazování kádru, podle španělských médií se ve středu oficiálně rozloučí s obráncem Míchelem Salgadem. Třiatřicetiletý Španěl by měl jako kompenzaci za předčasné ukončení kontraktu od Bílého baletu dostat asi tři miliony eur (77 milionů korun).



Podle sportovního deníku AS chce útočně laděný pravý bek zkusit štěstí jinde. V nabité obraně Realu, kterou v poslední době posílili Raúl Albiol a Álvaro Arbeloa, by se totiž jen těžko prosazoval do základní sestavy.

"Mluvil jsem o tom s Míchelem, ještě to není definitivní, oficiálně to přece nepotvrdil on ani klub," prohlásil dnes brankář Realu Iker Casillas. "Měl jsem to štěstí s ním pracovat 10 let, pokud opustí klub, je třeba mu poděkovat za všechno, co pro něj udělal," doplnil.

Dvojnásobný vítěz Ligy mistrů Salgado by neměl mít o nabídky nouzi. Tříletou smlouvu mu prý už nabízí katarský Al-Rajján, další možností je setrvání na Pyrenejském poloostrově, například v barvách ligového nováčka Zaragozy.

Salgado působil v "Bílém baletu" od roku 1999, kromě dvou prvenství v Lize mistrů v něm čtyřikrát slavil španělský titul. S královským klubem třiapadesátinásobného reprezentanta pojí i rodinná pouta, jeho manželkou je totiž dcera bývalého prezidenta Realu Lorenza Sanze.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud