22. srpna 2012 • 09:31

Modrič je náš, hlásaly stránky Realu. Napadl nás hacker, brání se klub

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Luka Modrič – hráč Realu Madrid. Fanoušci španělského velkoklubu se mohli včera radovat. Na stránkách mistra La Ligy se totiž objevily informace o tom, že chorvatský špílmachr už patří do kádru "bílého baletu". Jenže hráčův profil z webu za chvíli zmizel a klub hlásí: "Byl to hacker!"



Nepozornost ze strany pracovníků klubu, nebo internetová sabotáž? Na webových stránkách Realu Madrid se včera objevil profil Luky Modriče, ale po chvíli opět zmizel. "Byl to hackerský útok," zaznělo v prohlášení madridského celku.

Ačkoliv správci webových stránek Realu Modričův profil během několika minut vypnuli, i tak ho na stránkách realmadrid.com zhlédly tisícovky fanoušků.

Příznivci španělského mistra neměli důvod webu nevěřit, zájem klubu o šestadvacetiletého záložníka je veřejným tajemstvím.

Stejně tak obsah Modričova profilu odpovídal realitě.

Zmiňoval jeho angažmá v londýnském Tottenhamu (2008–2012), i fotka v bílém dresu jako by vypadla z alba "bílého baletu".

Jenže madridští tiskoví mluvčí zůstali neoblomní. Žádná chyba, žádné předčasné odhalení, jen nabourání se na webové stránky.

Nicméně i pokud je jejich verze pravdivá a skutečně se jednalo o útok hackera, otázkou zůstává, jestli pouze neušetřil klubu práci.

Real Madrid se totiž o Modriče už delší dobu vážně zajímá a jeho příchod na Santiago Bernabéu je údajně na spadnutí.

Luka Modrič v bílém dresu Tottenhamu. Vymění jej za bílou Realu Madrid?
Luka Modrič v bílém dresu Tottenhamu. Vymění jej za bílou Realu Madrid?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud