3. září 2012 • 08:46

Ronaldo neslavil góly: V Realu nejsem šťastný, klub má trable

Autor: ČTK, bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo vysvětlil, proč neslavil dvě branky, kterými pomohl Realu Madrid k nedělní ligové výhře 3:0 nad Granadou. Portugalského útočníka prý zklamali někteří lidé v klubu. Španělská média proto začala okamžitě spekulovat o jeho možném odchodu z "Bílého baletu".



"Jsem smutný a klub ví proč. Proto jsem neslavil ani jeden gól. Jde o problémy s profesionalitou, víc k tomu říkat nebudu. Ti lidé ví, o co jde," citovala Ronalda agentura AP.

Víc bývalý střelec Manchesteru United neprozradil.

Zdůraznil však, že rozhodně není zklamaný kvůli tomu, že v anketě UEFA o nejlepšího fotbalistu Evropy ho minulý týden porazil záložník Andrés Iniesta z Barcelony.

"S tím to vůbec nesouvisí. Iniesta si cenu zasloužil," řekl Ronaldo.

Jeho spoluhráči netuší, proč je týmová hvězda rozmrzelá. "Dal dva góly, takže si myslím, že je šťastný," řekl autor třetí branky proti Granadě Gonzalo Higuaín. "Podle mě i dalších spoluhráčů je v pohodě," uvedl argentinský útočník.

Ronaldo díky druhému zásahu proti Granadě zaznamenal 150. branku v dresu Realu, zápas ale kvůli zranění nedohrál. Přesto se připojí k portugalské reprezentaci, kterou čekají úvodní utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa s Lucemburskem a Ázerbájdžánem.

"Je to v pohodě. Během nejbližších dní se snad dám do pořádku. Nerad bych o ty dva zápasy přišel, jsou pro tým hodně důležité," prohlásil.

Cristiano Ronaldo není šťastný...
Cristiano Ronaldo není šťastný...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud