24. září 2012 • 04:44

Takhle Messiho neznáte. Když se Barce nedařilo, seřval Villu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nejčastější obrázek, který má fotbalový fanoušek vrytý do paměti. Barcelona vítězí a na tváři argentinského míčového kouzelníka Lionela Messiho hraje úsměv. Po tom ale nebylo v sobotu před půlnocí dlouho ani památky. Barcelona se trápila s Granadou. Za stavu 0:0 pak po jednom z útoků pak dokonce Messi seřval spoluhráče Davida Villu, který podle něj akci pokazil. Nakonec ale Barca doma zabrala a vyhrála 2:0.



Kdo čekal, že katalánský velkoklub spustí brankostroj a nasype Granadě ve španělské lize ranec gólů, byl zklamán. A nešlo jen o fanoušky. Herní trápení Barcy neunesl ani Lionel Messi.

Nou Camp byl svědkem toho, jak po jedné nepovedené akci došlo k ostré výměně názorů mezi Argentincem a Davidem Villou. Ten od Messiho pořádně schytal. Messi máchal rukama a u toho pořvával na spoluhráče. Když mu Villa odpověděl, Argentinec hned oponoval, jako by chtěl mít poslední slovo.

Po zápase se Messi snažil celou věc bagatelizovat. „S Davidem Villou nemám absolutně žádný problém. Ve skutečnosti je to právě naopak, jsme přátelé. Nehledejte problémy tam, kde nejsou,“ prohlásil Argentinec.

Jenže nemohl popřít, že spoluhráči a kamarádu Villovi na trávníku pořádně vyčinil. „To jsou věci, které se prostě stanou během utkání. Byli jsme pod velkým psychickým tlakem. Nedařilo se nám vstřelit branku. Kdybychom to dokázali, bylo by utkání jednodušší,“ vysvětloval Messi.

VIDEO: Podívejte se, jak Messi neudržel nervy na uzdě

Nicméně fotoreportéři i televizní kamery zaznamenaly, že reakce Messiho byla nečekaná a takřka nevídaná. Villa měl totiž při zmíněné akci, po níž Messi vybuchl, proti sobě několik obránců a navíc se útočník stále rozehrává po těžkém zranění.

Podle médií si takovou sodu ani nezasloužil. Villy se zastal třeba novinář Graham Hunter. „Messi udělal chybu v tom, že na Villu zaútočil. Dlouhé měsíce nehrál, není v nejlepší formě, ale není třeba s ním takhle brutálně ztrácet trpělivost," uvedl Hunter na sociální síti Twitter. 

"Navíc je třeba vidět, že Messi chce dostat míč prakticky v každé situaci, asi není možné mu vždy vyhovět. Messi mohl tohle všechno přejít, z minulosti přece dobře ví, jak dobře mu to s Villou na hrotu sestavy fungovalo," doplnil španělský žurnalista.

Messi si nakonec v zápase i spravil chuť, když si v nastavení po jeho sólu Granada vstřelila vlastní branku. Zápas tak opět končil s úsměvem na tváři.

VIDEO: Podívejte se na barcelonské góly v zápase s Granadou

Lionel Messi se v zápase s Granadou mezi střelce nezapsal, radost mu pokazil výbornými zákroky gólman Tono Martinez.
Lionel Messi se v zápase s Granadou mezi střelce nezapsal, radost mu pokazil výbornými zákroky gólman Tono Martinez.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud