10. září 2013 • 15:38

Luxusní smlouva pro Ronalda. V Realu dostane vždy nejvyšší plat

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dalších sezonách nebude Cristiano Ronaldo nikdy hrát v Realu Madrid druhé housle. Alespoň podle výše platu. Právě tato podmínka má být jednou z nejdůležitějších částí nové smlouvy, kterou španělský velkoklub chystá pro svého nejlepšího hráče uplynulých sezon.



Už několikrát se spekulovalo o tom, že Cristiano Ronaldo bílý dres Realu vysvlékne a zamíří do jiného klubu. K něčemu takovému by podle informací španělského deníku AS nemělo v dohledné době dojít.

Právě naopak. Nejpozději na konci příštího týdne by měla být zveřejněna informace o prodloužení smlouvy Cristiana Ronalda s Realem Madrid až do června 2018, původní kontrakt, který podepsal Ronaldo po příchodu do klubu měl vypršet na konci příští sezony.

Ačkoliv minulý týden udělal Real nejdražší posilu v historii fotbalu ze svojí nové posily Garetha Balea z Tottenhamu, výsadní postavení Ronalda v Realu by ani tento rekordní transfer ohrozit neměl.

A Ronaldo by měl dostat v novém kontraktu také exkluzivní záruku. Pokud zůstane v Realu, bude vždy nejlépe placeným hráčem týmu. Za pět let, až navrhovaná smlouva vyprší, bude přitom portugalské hvězdě už 33 let. V Realu jsou si však jistí, že si Ronaldo udrží svoje mimořádné schopnosti i po tak dlouho dobu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud