17. dubna 2014 • 09:54

Kšiltovka a úsměv. Ronaldo se nervoval na tribuně, pak slavil na hřišti

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zdravotní problémy ho nepustily na hřiště. O to víc Cristiano Ronaldo držel palce svým spoluhráčům z tribuny. Finále Španělského poháru s Barcelonou (2:1) sledoval v padnoucím obleku, na hlavě naraženou kšiltovku. Po závěrečném hvizdu seběhl přímo na trávník, aby se o radostnou euforii podlělil se spoluhráči, kteří výhru odmakali na hřišti.



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 4. • 21:30
FC Barcelona
FC Barcelona
1:2
ONLINE
16. dubna
21:30
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí: 69. Bartra

Hosté: 11. di María, 85. Bale

Sestavy

Domácí: Pinto – Dani Alves, Bartra (87. Alexis), Mascherano, Jordi Alba (46. Adriano Correia) – Xavi, Busquets, Iniesta – Fàbregas (61. Pedro), Messi, Neymar

Hosté: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão – Modrić, Xabi Alonso, di María (86. Illarramendi) – Isco (89. Casemiro), Benzema (90. Varane), Bale

Karty

Domácí: Neymar, Mascherano

Hosté: Isco, Pepe

Rozhodčí

Lahoz – Devis, Martinez

Stadion

Estadio de Mestalla (Valencia)

Realu sice chyběla největší hvězda a gólová mašina, parta Carla Ancelottiho ale smutnit nemusí. Madridští zvládli El Clásico i bez něj a v dramatické bitvě zdolali Barcelonu 2:1.

Cristiano Ronaldo prožíval utkání na tribuně stadionu ve Valencii velmi emotivně. Kamery zachytily, jak slaví branky s dalšími zraněnými spoluhráči Alvarem Arbeloou a Marcelem.

Když sudí naposledy foukl do píšťalky a Real mohl začít slavit, CR7 se okamžitě přesunul za spoluhráči na trávník. Tam se vyfotil s trofejí, objímal se s ostatními a gratuloval hráčům za výtečný výkon.

"Jsem na tenhle tým pyšný," napsal po bitvě s Barcelonou na Twitter. Podívejte se, jak finále Španělského poháru prožíval nejlepší fotbalista světa za rok 2013.

Ronaldo se s Coentraem a Pepem radují ze zisku Španělského poháru
Ronaldo se s Coentraem a Pepem radují ze zisku Španělského poháru

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud