19. dubna 2014 • 11:04

VIDEO: Fanoušek vyčinil Messimu: Jsi línější než náš brankář!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jindy opěvovaný hrdina, miláček celého Camp Nou. Jenže v posledních týdnech, kdy se Lionelu Messimu příliš nedaří, roste kritika. Po prohře ve finále Španělského poháru s Realem Madrid (1:2) na argentinského dribléra dokonce nevybíravě pokřikoval jeden z fanoušků čekajících na letišti.



Díky více jak dvěmastům gólů, které během deseti let v prvním týmu Barcelony Lionel Messi nasázel, neexistuje v klubu větší hrdina. Diváci na tribunách Camp Nou povstávají a nadšeně pokřikují pokaždé, když se dotkne balonu.

Pozice argentinského génia se ale začíná rychle měnit. Poté, co Barcelona prohrála poslední tři zápasy, narůstá i kritika k jindy opěvované desítce.

Fanouškům nejvíc vadí, že Messi se na hřišti pohybuje bez většího zájmu a nezapojuje se tolik do útočných manévrů, na které od něj byli diváci zvyklí.  Nástupce Diega Maradony si zkrátka nasadil laťku ukrutně vysoko a jeho pokles formy se nyní do detailu rozebírá.

VIDEO: fanoušek Barcelony pokřikuje na Lionela Messiho

Příznivci katalánského celku si na hráče počkali v Barceloně na letišti, aby hvězdný soubor "přivítali" ve středu v noci po neúspěšném zápase s Realem Madrid.

"Messi, Messi," pořvával jeden z fanoušků směrem k argentinskému útočníkovi a přidal španělskou nadávku "boludo", volně přeloženo jako idiot. "Vem si energetický drink, chodíš na hřišti míň než Pinto (brankář Barcelony)."

Messi se sice za fanouškem ohlédl, než aby se pustil do nepříjemné diskuze, raději na urážky nereagoval a zmizel v útrobách letiště. Někteří příznivci asi rychle zapomínají na to, co drobný kanonýr pro klub udělal...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud