18. července 2014 • 12:56

Real buduje DREAM TEAM. Přišel Kroos, teď ještě James a Falcao!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Barcelona se chlubí, že v nové sezoně vytvoří nejnebezpečnější útočnou trojici Suárez – Messi – Neymar. Jenže v Realu Madrid budují SUPER-mančaft. Příchod německého záložníka Toniho Kroose byl jenom začátek. Další na řadě mají být James Rodríguez, nejlepší střelec MS, a jeho krajan a gólový zabiják Radamel Falcao.



James Rodríguez v dresu Kolumbie na MS.Foto Reuters
Fanoušci Realu už vyhlížejí přestup Jamese Rodrígueze, hvězdy letošního mistrovství světa a nejlepšího střelce turnaje. Kolumbijec už je údajně domluvený na pětileté smlouvě a solidním platu 8 milionů eur za rok.

Trenér Carlo Ancelotti počítá s tím, že zaujme post ofenzivního záložníka a bude operovat mezi Cristianem Ronaldem a Garethem Balem. Patrně nahradí v sestavě Ángela Di Maríu, kterého lanaří Louis van Gaal do Manchesteru United.

Zatím není zcela jasné, s jakým hrotovým útočníkem bude spolupracovat. Dosud měl v týmu neotřesitelnou pozici Karim Benzema, jeden z nejlepších hráčů francouzského týmu na MS. Přesto by se mohl na začátku sezony ocitnout na lavičce. Důvod na dvě slova? Radamel Falcao. Navíc jde o Jamesova krajana, ti dva by si v útoku Realu Madrid náramně rozuměli. Jestli se podaří oba přestupy zrealizovat, milovníci ofenzivního pohledu se mají na co těšit!

(pro zvětšení klikněte) Bude hrát Real Madrid v této sestavě?Foto iSport.cz

Radamel FalcaoFoto Profimedia.cz
Potíž je v tom, že Falcao není vůbec levný. Do Monaka přestoupil před rokem za ohromující sumu 60 milionů eur – a navíc si poslední půlrok kvůli zranění nekopl do míče. O šampionát v Brazílii přišel úplně.

Toni Kroos, kterého Real Madrid představil včera, bude dalším členem základní sestavy v roli zataženějšího středního záložníka. Těžko říct, kdo se postaví vedle něho. Možností je ve španělském velkoklubu hodně. Logicky. Dvě nejpravděpodobnější varianty? Xabi Alonso a Luka Modrič.

Určit jedenáctku bude pro kouče Carla Ancelotti nelehký, ale taky příjemný úkol před každým zápasem. Chybí ti obránce? Přihlásí se Coentrao nebo Varane. Potíže v záloze zalepí Isco či Illarramendi s Khedirou… A to ještě nepřišla řeč na výběr brankářské jedničky: Zaujme ji znovu Iker Casillas? Bude ligové zápasy i nadále chytat Diego López? Anebo oba vystrnadí Keylor Navas, jenž zazářil na MS?

Těžký život trenéra Ancelottiho…

Německý záložník Toni Kroos byl oficiálně představen fanouškům a veřejnosti jako nová posila Realu Madrid.
Německý záložník Toni Kroos byl oficiálně představen fanouškům a veřejnosti jako nová posila Realu Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud