25. července 2014 • 09:00

Král fotbalu jako král popu! Ronaldo bavil tancem Michaela Jacksona

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších fotbalistů světa Cristiano Ronaldo ukázal, že mu smysl pro humor rozhodně nechybí. Na reklamní akci v Japonsku se nebál před nadšenými diváky ukázat rovnou pohyby zesnulého popového krále Michaela Jaksona! Portugalská hvězda pobavila nejen sebe, ale i všechny přítomné.



Ronaldo byl v Japonsku na reklamní akci podporovat kosmetické přípravky. Proto si nejdříve musel vzít bílé zdravotní rukavice. Jenže hvězdný hráč v tu chvíli myslel na něco jiného.

Populární fotbalista si vzpomněl na zemřelého krále popu Michaela Jaksona, který se mimo jiné proslavil právě svými rukavičkami. Ronaldo předvedl jeden z jeho typických pohybů a pobavil celý sál.

Poté už Portugalec bral svoji práci naprosto vážně. Přesto bylo vidět, že si po náročné sezoně mimofotbalové aktivity užívá. Do přípravy Realu Madrid by se měl zapojit až začátkem srpna.

VIDEO | Ronaldo předvedl typický taneční pohyb Michaela Jaksona

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud