25. července 2014 • 10:09

Jak zlepšit hvězdy Realu? Ancelotti natáčí tréninky z konstrukce jeřábu!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak zajistit, aby hráči na tréninku nevypustili jediný souboj? Natáčet je. A rovnou z konstrukce jeřábu! To si asi řekl trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti a sáhl v přípravě týmu v USA k velmi netradiční a dosud nevídané novince. Hned po tréninku pak se svým týmem analyzuje nedostatky.



Natáčet si zápasy je v dnešním fotbale naprosto běžná záležitost. Žádný trenér si nenechá ujít možnost analyzovat výkon svého týmu a vidět chyby, které v první chvíli přehlédl. Italský stratég Carlo Ancelotti šel ale ještě dál.

Kouč Realu Madrid v žádném případě nepodceňuje ani přípravu. Hráče si během tour v USA natáčí i během tréninku. Zajímavostí je, že tak jeho pomocníci činí z konstrukce jeřábu. Mohou si tak zvolit výšku, která je zrovna v daný moment nejlepší.

Ancelotti si touto metodou kontroluje zdánlivé detaily, které ale v klíčových chvílích mohou rozhodovat. Zkoumá techniku hráčů, jejich zpracování i správný pohyb. Nedokonalosti se pak snaží se svým týmem okamžitě odstranit.

Real Madrid odehraje v USA minimálně tři přátelské zápasy. Postupně se utká s Interem Milán, AS Řím a Manchesterem United.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud