31. července 2014 • 14:50

Neymar hlasí: Záda jsou fit! Brazilec se pomalu vrátí k fotbalu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský útočník Neymar se téměř zotavil ze zranění zad, které utrpěl ve čtvrtfinále fotbalového mistrovství světa. Dvaadvacetiletá hvězda Barcelona na reklamním turné v Japonsku prohlásila, že už se těší na ostrý trénink. Ke spoluhráčům by se měl připojit 5. srpna.



"Už je to dobré, záda se zlepšují, už jsou skoro na sto procent v pořádku," prohlásil Neymar, autor čtyř gólů na MS, na něhož na letišti v Tokiu čekalo přes sedm stovek fanoušků.

Pro Neymara, jenž měl být jednou z hlavních hvězd šampionátu, skončil premiérový start na mistrovství světa ve čtvrtfinále poté, co mu při tvrdém zákroku Kolumbijce Juana Camila Zúňigy praskl obratel. Několik týdnů pak musel strávit v korzetu.

Pro Barcelonu začne sezona 24. srpna duelem s Elche a klub v oficiálním prohlášení uvedl, že Neymarova léčba probíhá velice dobře. Na hřiště by se brazilský kanonýr mohl dostat už 18. srpna v domácím přípravném zápase s mexickým klubem Leon.

Zraněný Brazilec Neymar se po konci zápasu o bronz dobelhal i na hřiště
Zraněný Brazilec Neymar se po konci zápasu o bronz dobelhal i na hřiště

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud