23. srpna 2014 • 00:25

Ani Ronaldo nepomohl! Atlético vyhrálo 1:0 a má Superpohár

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Atlétika Madrid se před startem španělské ligy naladili do pohody. V odvetě Superpoháru proti Realu vyhráli gólem Mandžukiče už z druhé minuty 1:0 a po úvodní remíze 1:1 získali první trofej.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 8. • 22:30
Atlético Madrid
Atlético Madrid
1:0
ONLINE
22. srpna
22:30
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí: 2. Mandžukić

Hosté:

Sestavy

Domácí: Moyá – Juanfran, Miranda, Godín, Guilherme Siqueira – Raúl García (90. Saúl), Gabi, Griezmann (73. Jiménez), Tiago, Koke – Mandžukić (85. Rodríguez)

Hosté: Casillas – Carvajal, Varane, Ramos, Coentrão (70. Marcelo) – Modrić, Xabi Alonso, Kroos (46. Ronaldo) – Bale, Benzema, James Rodríguez (66. Isco)

Karty

Domácí: Tiago, Koke, Griezmann, Raúl García

Hosté: Modrić, Xabi Alonso, Isco, Ramos, Modrić (č), Ronaldo

Rozhodčí

Fernández – Cabañero, Canelo

Stadion

Estadio Vicente Calderón (Madrid)

Real nastoupil bez Cristiana Ronalda, který začal kvůli lehkým svalovým problémům jen na lavičce. Ani na té nebyli Sami Khedira a Angel Di María, o nichž se hovoří jako o těch, kdo by měli Real před startem ligy opustit.

Hned ve druhé minutě prohrála hostující obrana po dlouhém nákopu dva hlavičkové souboje, k míči se dostal Mandžukič a pohroma pro Real byla na světě.

VIDEO | Podívejte se na zajímavé momenty zápasu

Atlético dál hrálo aktivně, i když už na lavičce nemělo kouče Simeoneho, který byl kvůli divokým gestům mimo svou vyznačenou zónu vykázán na tribunu.

Real se sice snažil a dostával se místy do tlaku, ale ani aktivní James, ani Gareth Bale se nedokázali prosadit. Do druhé půle pak Carlo Ancelotti poslal i Cristiana Ronalda, ale ani ten žádnou velkou útočnou smršť nespustil.

Když pak Real v samotném závěru přišel o vyloučeného Modriče a při posledním rohu naopak fauloval Ronaldo, bylo rozhodnuto.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud