1. září 2014 • 19:19

Ronaldo se pustil do Mourinha: Za něj byla v Realu špatná atmosféra

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ke svým trenérům bývá loajální. V drtivé většině je vyzdvihuje, uznává. Pro Cristiana Ronalda ale evidentně existuje jedna výjimka. José Mourinho. Portugalská star o svém krajanovi přiznala, že pod vedením excentrického kouče se v Realu necítila dobře.



Mourinho Real nastartoval, s královským klubem vyhrál ligu a Španělský pohár. Konec jeho španělského angažmá ale doprovázely spory v kabině a rozhárané vztahy s největšími hvězdami.

"V Realu byla špatná atmosféra. Já i klub jsme pod Mourinhem prožívali špatné období. Docházelo zde ke sporům s hráči i s fanoušky," popsal Ronaldo situaci na konci léta 2013 pro portugalskou stanici TVI.

Na jiné šéfy lavičky nejlepší fotbalista planety vzpomíná v dobrém. "Jediný trenér, pod kterým jsem hrál a mohu ho nazývat přítelem, je Alex Ferguson. Nezapomínám ani na Pellegriniho a Ancelottiho, se kterými mám výborné vztahy. Ale já nejsem ve fotbale pro to, abych si dělal přátele. Hraju ho kvůli tomu, abych vyhrával," prohlásil 29letý kanonýr.  

Ronaldo promluvil také o své extrémní tréninkové píli a životosprávě. "Nejím smažené věci, burgery, fast food a perlivé nápoje. Ale naštěstí mám dobré geny, takže jinak můžu jíst skoro všechno," nechal se slyšet portugalský kapitán.

Opora Realu se vyžívá v tvrdém drilu nutném k úspěchu. Do tréninkového centra běžně přijíždí hodinu před začátkem jednotky, aby v klidu stihl svá speciální cvičení. "Zeptejte se mých spoluhráčů. Vždycky jsem mezi prvními, kdo přijíždí a jeden z posledních, kdo odjíždí domů."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud